Подарунки та кешбек від UKRSIBBANK до новорічних свят, з 25.11.2024 до 22.12.2024

• Не приймав участь, не знав

Голосів: 3 25.0%
  • Не приймав участь, не хотів брати участь

Голосів: 6 50.0%
  • Приймав, нічого не отримав

Голосів: 2 16.7%
  • Приймав, отримав кешбек 1к ₴

Голосів: 0 0.0%
  • Приймав, у десятці переможців

Голосів: 1 8.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    12
  • Опитування закрито .
D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

kvv

Місто
Ровно
Місто
Харьков
Можно еще покупать что-то на проме на 2500гр. И кешбеком перекрывать абонку.
На проме ж вроде идет как перевод на карту, пром оплата
Не вроде, а точно.
Пром.оплата це п2п.
Все верно, за эти операции Укрсиб не наливает кэшбэк, а человек выше говорит что можно покупать на проме на 2500 и получать с этого выгоду...

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Человек выше, покупает на проме регулярно и с кешбеком, просто надо покупать там где оплата проводится через вей фо пей или ликпей.

Місто
Харьков
Человек выше, покупает на проме регулярно и с кешбеком, просто надо покупать там где оплата проводится через вей фо пей или ликпей.
Ну Вы прям целый мир для меня открыли :ROFLMAO: вопрос фигурировал именно про Пром, с таким точно успехом я покупаю в нормальных интернет магазинах и плачу за все онлайн картой с получением кэшбэка

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
в mono з'явився варіант поповнення карти через google pay, якщо там в процесі обрати new card для оплати, то пройде як інет-оплата? якщо так, то це 5% кешбеку наллє і ще й такий собі р2р на моно без комісу, щоб не сеп'ати

gtc

Місто
Львів
поповнення карти через google pay, якщо там в процесі обрати new card для оплати, то пройде як інет-оплата?
дєржи карман ширє... :)

"Поповнення карти" - це ж як вердикт. Буде не "оплата", а "переказ". Хоч операція теж буде с префіксом "інтернет-".

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ну Вы прям целый мир для меня открыли :ROFLMAO: вопрос фигурировал именно про Пром, с таким точно успехом я покупаю в нормальных интернет магазинах и плачу за все онлайн картой с получением кэшбэка
Изначально вопрос был о бесплатной комуналке, не пойму как покупая в нормальных интернет магазинах можно ещё и комуну без комисии в одном месте платить? В моей схеме за покупки на 2500гр на пром.юа я имею 125гр кешбека на ньюкард и 25гр кешбека на счет портмоне ( использую на абонку) и уже на портмоне плачу без процентов комуналку.

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Сегодня с утра обнаружил в выписке по карте два каких-то списания "Погашення заборгованості, яка не передбачена Договором". Это что вообще такое? Овердрафты шифруют таким образом, возникшие в не банковский день не операционное время 31 октября?

• Like
Реакції: drmz

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Задолженость списываю с любого счета.
Возврат автоматический не делают.

Обнулили.JPG

Місто
Тернопіль
При оплаті через додатки напр. Сільпо, Фішка і т.д. за допомогою Masterpass по Нью кард КБ наливають без проблем?

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
На Фейсбуке только что опубликовал Укрсиб:
Друзі, сьогодні через технічні роботи можливі тимчасові затримки роботи інтернет банкінгу UKRSIBonline.
Якщо вам не вдалося провести потрібну фінансову операцію онлайн, просимо здійснити її трохи пізніше. Наша команда робить усе можливе для швидкого відновлення комфортного обслуговування.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за довіру!

Місто
Київ
На Фейсбуке только что опубликовал Укрсиб:
Друзі, сьогодні через технічні роботи можливі тимчасові затримки роботи інтернет банкінгу UKRSIBonline.
Якщо вам не вдалося провести потрібну фінансову операцію онлайн, просимо здійснити її трохи пізніше. Наша команда робить усе можливе для швидкого відновлення комфортного обслуговування.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за довіру!
Вже запрацювало. Було би менше незручностей, якби робили це раніше, можливо навіть уночі.

Місто
днипро
хочу на али купить зкп картой для кеша 10%
что там с курсом и конвертацией? насколько выгодно?

Зверху