А что, так можно было?ведь не один художник с рэда не проявил себя.
А что, так можно было?ведь не один художник с рэда не проявил себя.
А баба з крилами, ліворуч, що, ніяких питань не викликає? Що це, мазафака?? Двічі очі протер...В лева гарні пазурі. Наманікюрені.
Хороший вариант, имхо - тризуб с узорами вокруг, можно еще стилизованные узоры с вышиванки вокруг разместить - вполне узнаваемый, и не стареющий морально национальный символ, зачем тащить с дремучих времен крылатых трансгендеров и африканско-монархических животных??Предлагаю ссылку на его мнение
теж на місці. ВідвертийВ лева гарні пазурі. Наманікюрені.
НедоступноДубилет и команда подавали несколько своих вариантов, заняли 3 место (второго не было):
Ти недостатньо його хейтив. Мені навіть доступно ))НедуступноДубилет и команда подавали несколько своих вариантов, заняли 3 место (второго не было):
Ааа... я бачив цей проєкт, навіть прокоментував у мордокнижці: для дитсадка, школи чи пологового будинка - саме це: мама, тато, може ще й дитинку намалювати. Захищала цей пост дівчина, яка казала, що жінок немає на гербах.... я спочатку й не знав що відповісти, а ви тут про християнство.Ти недостатньо його хейтив. Мені навіть доступно ))НедуступноДубилет и команда подавали несколько своих вариантов, заняли 3 место (второго не было):
За це Дуб на тебе образився і забанив.Ааа... я бачив цей проєкт, навіть прокоментував у мордокнижці: для дитсадка, школи чи пологового будинка - саме це: мама, тато, може ще й дитинку намалювати. Захищала цей пост дівчина, яка казала, що жінок немає на гербах.... я спочатку й не знав що відповісти, а ви тут про християнство.
Треба ж увійти хоч чимось в історію...Я уже думал, что после шуточек забыли, но нет:
Зеленський вніс до Ради законопроєкт про великий Державний Герб України
Президент Володимир Зеленський вніс на розгляд парламенту законопроєкт про великий Державний Герб України та визначив його як невідкладний. — Укрінформ.www.ukrinform.ua
Калина-малина, короновані звірі-люди, які тупцюють по нашому прапору. Як писав відомий історик,нащо воно треба нам, ми ж не якась африканська країна, яка любить брязкальця, позолоту та мішуру. До того, ц нас унітарна країна без різних там геральдичних прибамбасів, врешті малі герби роблять на основі великих, а не навпаки.Пишут, что в законопроекте не прошлогодний вариант, а близкий к тому, что был в 2009 году:
На сайті Ради з'явилося зображення Великого герба України. Як він виглядає
На сайті Верховної ради з'явився текст із запропонованим президентом Володимиром Зеленським законопроєктом про Великий державний герб України. Також опублікували його зображенняsuspilne.mediaВ принципе, этот лучше (подход как с козой в анекдоте) и уже привычен за годы неофициального существования.