Украинские каналы на спутнике закодировали

• Автор теми Kara
  • Дата створення
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Выборы и сериал "Слуга народа" доказали обратное.
Я колись глянув тільки перший сезон, далі взагалі не дивився. Мій батько не дивився, мати теж частково перший сезон подивилась, який ще в 2017 р. здається йшов. Друзі мої теж не дивились. Я до того веду, що так званні блогери і журналісти людям нав'язують думку (ведуть пропаганду), що народ вибрав персонажа по серіалу, з РФ таку ж навязують думку. А на справді українці показали середній палець всім старим політикам. В багатьох країнах є випадки, коли замість політиків, вибирали з знаменитого актора, коміка.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я колись глянув тільки перший сезон, далі взагалі не дивився. Мій батько не дивився, мати теж частково перший сезон подивилась, який ще в 2017 р. здається йшов. Друзі мої теж не дивились.
Но 95-й квартал-то вы смотрели? Где порядочный Зеленский клеймит позором "барыг" и создаёт образ, что он уж точно не будет таким? В любом случае телеэкран очень сильно повлиял на результаты выборов.
Post automatically merged:

Может давайте по теме уже?
Это как бы и есть по теме. Обсуждаем к каким последствиям может привести уменьшение доли украинского ТВ. Потому как если говорить о самом событии, то в названии темы сказано уже всё, что можно - "Украинские каналы на спутнике закодировали".

Місто
-
Мабуть не скоро нам бачити Discovery , National Geographic, Fox ітп каналів українською, якщо наприклад представництво Discovery в Україні закривається. Знову вертаємось в старі часи коли спитай європейця чи американця де знаходиться Україна і він відповість - Russia.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Мабуть не скоро нам бачити Discovery , National Geographic, Fox ітп каналів українською, якщо наприклад представництво Discovery в Україні закривається. Знову вертаємось в старі часи коли спитай європейця чи американця де знаходиться Україна і він відповість - Russia.
Тут вроде как чётко объясняется почему закрывается. И как следует из статьи это представительство работало на Беларусь и Прибалтику , из чего я делаю вывод что у дискавери не пошли дела в этих странах да и всё . кто им доктор пусть лучше работают тогда.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Тут вроде как чётко объясняется почему закрывается. И как следует из статьи это представительство работало на Беларусь и Прибалтику , из чего я делаю вывод что у дискавери не пошли дела в этих странах да и всё . кто им доктор пусть лучше работают тогда.
Вони в Болгарію перенесли представництво.

Місто
Полтава
На деяких сучасних ресіверах і при чому не дорогих - канали Discovery й так показують і вже давно

Місто
-
Мова йде про Discovery CEE, що в Польщі, що Болгарії чи Прибалтиці з однією програмою передач? Якщо це він, то відрізняється хіба що звуковими доріжками, але англійська оригінальна там завжди присутня. Хоча я останнім часом дивлюсь Discovery Asia, що транслюється на В'єтнам, Таїланд, Малайзію, Індонезію, Філіппіни, Південну Корею та Японію - тобто контент зі східно-азійським нахилом. І там немає усіх цих "битв за склади", краболовів, бушменів, шукачів золота, що транслюються по Discovery CEE - ці шоу мені вже добряче остогидли. Хіба що Беара Гріллза як Discovery CEE, так і Discovery Asia транслюють. Хоча Беар вже майже рік працює для Netflix , а не для Discovery.

Місто
-
Он же на national geographic перешёл.
На NatGeo по лісах пустелях і джунглях бігає ще один ведучий (Инстинкт выживания, Primal Survival), з бородою, і це точно не Гріллз. А Гріллз продовжує бігати по горах з акторами/співаками/спортсменами. У нього минулого чи позаминулого року був сезон передач з китайськими акторами, спортсменами, музикантами й співаками (які звичайно ж говорили китайською, добре що хоч субтитри були). Так що Гріллз підробляє не лише на Discovery чи Nat Geo, але й на якихось китайських каналах. Якщо вбити в пошуковик "беар гриллс китай" чомусь випадають посилання на ніж.

Останнє редагування:
Місто
Кривой Рог
Мова йде про Discovery CEE, що в Польщі, що Болгарії чи Прибалтиці з однією програмою передач? Якщо це він, то відрізняється хіба що звуковими доріжками, але англійська оригінальна там завжди присутня. Хоча я останнім часом дивлюсь Discovery Asia, що транслюється на В'єтнам, Таїланд, Малайзію, Індонезію, Філіппіни, Південну Корею та Японію - тобто контент зі східно-азійським нахилом. І там немає усіх цих "битв за склади", краболовів, бушменів, шукачів золота, що транслюються по Discovery CEE - ці шоу мені вже добряче остогидли. Хіба що Беара Гріллза як Discovery CEE, так і Discovery Asia транслюють. Хоча Беар вже майже рік працює для Netflix , а не для Discovery.
Поділіться у ПП де дивитесь дані канали

Місто
Бровари
Мені сумно, що більшість наших дискусій, на яку б тему вони не були, закінчується москалями і як там у них "на Ямалі".... Інших прикладів, бачу, не існує у нашому просторі.
І прикро, що наші канали не можуть ніяк перейти на мовлення державною мовою, а, приміром, канал AMC може...
Там не лише закодувати треба, ще й цвяхами забити ту труну!

Днепровец

Заблокирован
Місто
Днепр
Два слова об успехах.
Херсон, телевизор, спутниковая антенна.
Все украинские каналы закодированы, в свободном доступе штук 7 российских и два днэровских.
Поздравляю, достигнута триумфальная победа в битве за информ пространство.
Мать всех побед, я бы сказал.

rtl

Заблокирован
Місто
Телефон
Два слова об успехах.
Все украинские каналы закодированы, в свободном доступе штук 7 российских и два днэровских.
Денеэровских точно нет на спутнике чё то вы не то говорите.

Днепровец

Заблокирован
Місто
Днепр
Два слова об успехах.
Денеэровских точно нет на спутнике чё то вы не то говорите.
Дэнэровских действительно нет- тут я погорячился, но все можнт быть(

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Ага. Держи карман шире! Скачал приложение. Зарегистрировался. Приложение хочет 109 грн за пакет "Международный", в котором нечего смотреть (ну, может быть, кроме пары-тройки программ).

rtl

Заблокирован
Місто
Телефон
А вот и асимметричный ответ из-за поребрика подогнали:
Нет цитаты
И в чем ответ ?)) Или кому то при наличии интернета это интересно ? Когда это все можно смотреть бесплатно без всяких регистраций даже и давно уже .

Зверху