Форум «вже не торт»

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А на сироварні про нас згадали.
Тут цікавіше:
ПотапаПапа це кому ти так під двері нагадив?

Рагули под предводительством плебиса, дрейфующие на просторах данного форума занимаются тотальной русофобией, хотя и не все, но по большей части, а такие, как потапа мамка, аботрированная в выгребной яме, занимаются исключительно мракобесием и набиванием постов для количества, при этом корча из себя порядочного семьянина, а на самом деле с гнильцой и душком внутри.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Він лишився на окупованих територіях. І сестра його також.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Хтось читає ті відгуки?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Хтось читає ті відгуки
Я почитав з радістю, дякую debugger, за лінк :) Там насправді як мінімум більшість цього гівна дійсно від однієї особи - тої психічно хворої (не образа і не іронія).
Цікаво що з нею, раніше раз на рік просиналася ненависть і приходила- бомбіла. Наййобнутіші забували і забивали, а ця методично із року в рік плекала ненависть

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
plebis, вона багато кому на форумі писала, не тільки тобі

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Багато писали, що змінюється культура спілкування і багато хто замість голоса переходить на текст.
Але виходячі з власного досвіду читання редфорума, твітера, та навіть повідомлень в месенджерах, помічаю, що мені стало дуже важко вловити суть повідомлень. Часто буває, що там якийсь набір слів, який не стає зрозумілим навіть після уважного прочитання повідомлення декілька разів.
1. Це в мене вже маразм? 2. Чи змінилася семантика текстів?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Кочевник, це деградація навиків. За собою не раз помічаю, що пишу поганий текст, публікую, перечитую і тільки тоді редагую його до нормального стану. Не кажучи вже про те, наскільки лінь писати слова грамотно, а не правити їх через автокорекцію.
Від сидячого способу життя товстим стає тіло, а від сучасних інструментів - "товстим" стає наш мозок.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Goggle, Робив маленький експеримент над студентами: коли є можливість редагувати відповідь, то якість тексту відповідей в рази гірша, на мою суб'єктивну думку, ніж коли її нема. Правда без можливості редагування студенти починають дуже сильно нити.

Місто
Zaporizhzhia
Дюрі-бачі, це очевидно. Ти ніколи не писав монографій, книжок, великих за розмірами текстів тощр?
Напевно ж писав.
Спершу пишеш, як карта ляже (маю на увазі форму), потім неодноразово редагуєш,черкаєш, доповнюєш.,робиш конхвєтку. Якщо ж усе пишеш набіло з першого разу, дотримуючись правил і вказівок, текст втомлює. І програє в порівнянні.
Щодо студентів, вони набагато глубше вникнуть в тему, якщо їм дати можливість редагувати відповіді. Бо це ж як добру шпаргалку писати: поки напишеш, і шпаргалка не треба.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Goggle, дисертацію наліпив із текстів статей, вийшло не дуже, часу не було доводити до розуму. А так, я переважно пишу кусок тексту, де більшість - опис графіків і таблиць, а решту пишуть колеги.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Кочевник, це деградація навиків. За собою не раз помічаю, що пишу поганий текст, публікую, перечитую і тільки тоді редагую його до нормального стану. Не кажучи вже про те, наскільки лінь писати слова грамотно, а не правити їх через автокорекцію.
Від сидячого способу життя товстим стає тіло, а від сучасних інструментів - "товстим" стає наш мозок.
Не згоден. Я й досі намагаюся вичитувати написане і писати грамотно (згідно правил 1956 року :cool: ) - без уваги, є рецензенти чи нема. Тут, на форумі - та у приватному спілкуванні у месенджерах. Я можу написати дурницю - але вона буде бездоганна орфографічно etc. (як мінімум, ворожею мовою та за змогою - українською).
Post automatically merged:

Автокорекція - turn off. Завжди і усюди. :cool: У мене.

Зверху