Ну тоді збірна України це "ФОП УАФ". А вболівати можна лиш за аматорський спорт.Ти ніхто, але зобов'язаний "підтримувати ФОП Суркіс" завжди.
Ну тоді збірна України це "ФОП УАФ". А вболівати можна лиш за аматорський спорт.Ти ніхто, але зобов'язаний "підтримувати ФОП Суркіс" завжди.
Вболівати можеш за будь кого. Але не варто засуджувати тих, хто не вболіває за один клуб постійно. Тому що для того, щоби вболівальник був вірним клубу, в клуба повинно бути щось таке, що також є незмінним. Інакше всі претензії безглузді.А вболівати можна лиш за аматорський спорт.
І з цим також. Оскільки процес натуралізації гравців перевів змагання національних збірних на один рівень з футбольним бізнесом.збірна України це "ФОП УАФ"
Являюсь болельщиком синих больше 20 лет, и скажу так - плохо смотрел АПЛ, раз не помнишь. Баталии были ещё те))Что-то я не припомню идиотских возгласов болельщиков Реала или МЮ
Руководитель любого предприятия действует так, как он считает рациональным, а не так, как нравится его сотрудникам
Такое, кстати, бывает не только с ФК. Вспомним недавний фейсбучный срачик с издательством «Наш формат». Там один хозяин, бизнесмен широкого профиля, владеет редакцией и индюшиной фермой и в доступной форме донёс это мнение им обеим, попутно сравнив между собой. После чего обитатели первой обиделись и уволились, а их фанаты ещё долго бурлили.Тут я на 200 процентов согласен. Если это коммерческое предприятие. Но как бы они и не ждут что у какого-то завода будут преданные фанаты.
у меня другой сюр, и по-хлеще твоего...Сюр: в матчах між Мірчою і Ребровим треба вболівати за команду румуна. До такого життя мене не готувало.
Хочеш і вболіваєш, що дивного?сам не понимаю как так можно???
Я думал, у Ливерпуля Адриан в новые легенды метит, но вчера там все легендарно сыграли. Я вообще не понял, что произошло.МЮ 1 - 6 Тоттенхэм
Астон Вилла 7 - 2 Ливерпуль