На мою суб'єктивну думку. дегуманізація ворога допомагає його знищувати, зберігаючи при цьому психіку.Вживання "орків" мене особисто обурює:
На мою суб'єктивну думку. дегуманізація ворога допомагає його знищувати, зберігаючи при цьому психіку.Вживання "орків" мене особисто обурює:
Це вже давно яскравий приклад мас-культури після успіху кіно-франшизи, як то супермен, чи Гарі Поттер. Якщо для тебе це щось з якихось книжок, ти мабуть в якомусь дуже глухому селі провів останні 20 років. Але це твоя проблема, не суспільства, в даному випадку.Певно для тих, хто добре знає та читав Толкієна, Роулінг чи Льюїса (чи хто там про тих орків книжку написав),
ти мабуть в якомусь дуже глухому селі провів останні 20 років
Можно ещё теорию развить: ОРКО по аналогии с ОРДиЛО в момент оккупации части Киевской области.А ось стосовно філологічної складової - моє розуміння, що слово просто коротке.
штамп поклали
Скоріш за все це калька з "класть штамп"штамп поклали
а так норм?
А так норм?класть штамп
і моль... без праці
Більшість цих сайтів - це клони відповідних російських, а деякі взагалі в доменній зоні .ру.Най буде, все потроху. Неможливо одразу перевести весь контент, тим більше ретроспективно.
Коли шукаєш відповідь на якесь побутове питання, то клони гуголь видає в першу чергу.Клони російських не хвилюють
Льогко.......навіть якщо москальська щелепа і зможе якимсь дивом вимовити "паляниця" - нехай пояснить різницю між "паляницею" та "полуницею"...