Якщо це не мрії, то він кажє що кожен день переглядає фінансову статистику. І прогноз по прибутку в кінці місяця показує +18% в гривні, від очікування.Foxter, подивились, що будете економікою, та з самим Шелембою найближчі пів року. Насправді нажаль можливі будь-які варіанти.
Це поки діє 100 грн на Потужному у свіжечовникових абонентів. Мої Потужні, на які багато прибігло КСників мнолого року, і чим захизувався Лайф (кількістю нових абонентів та економічними показниками) вже 150 грн. Синій оператор для повернувшихся блудних синів за ці гроші дає краще. Особисто я одразу повернувся. По черзі в ЦОА було видно, що не тільки я так вирішив. Тому свіжа роздута база найближчими місяцями все ж скоротиться. Можливо не одразу різко. Але вже нових прибульців на Лайфселл за 240-360 грн не спостерігається. Тим паче без переходу на 500 грн.Якщо це не мрії, то він кажє що кожен день переглядає фінансову статистику. І прогноз по прибутку в кінці місяця показує +18% в гривні, від очікування.Foxter, подивились, що будете економікою, та з самим Шелембою найближчі пів року. Насправді нажаль можливі будь-які варіанти.![]()
віллу собі купив та й годі )cat, вже час відкривати тему "Шелемба Каже"... Прогнозувати в умовах війни, та досить непевної ситуації може лише відчайдух
В чому "золотість" Водафона?золоті часи для ВФ прийшли поки КС з ЛС стручками міряються, от чи скористається цим Устинова, питання відкрите.
не настали, а прийшли! і перечитайте кінець повідомлення, чи скористається цим Устинова - питання відкрите. мене в ВФ держить тільки РБА, коли КС починає писати, що іхні абоненти не втікли до ЛС а виіхали закордон, а ЛС починає думкою багатіти про +18% прибутку, то саме час діяти ВФ, я особисто не вірю в це вони сильно пасивні, коли сидиш на зп в "х-лярдов" то навіщо щось там робити і так все норм, вони просто доживають і чекають покупця на бізнес, а от поки його не має, то ніяких солодких умов для накачки бази і не буде.В чому "золотість" Водафона?золоті часи для ВФ прийшли поки КС з ЛС стручками міряються, от чи скористається цим Устинова, питання відкрите.
Він прокакав свій потенціал при трансформації з агресорських яєць під європейську парасольку ще в 2015 році. З того часу він взагалі не цікавий нічим. Якщо не згодні, наведіть докази його вигідності по відношенню до стручків?