Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

Місто
Одесса
20,6гр це стандартна комісія за пересилання ваших коштів продавцеві
мені без різниці стандартна вона чи не стандартна - я повинен бути про неї повідомлений відповідним чином при оформленні замовлення. Це не було виконано, тому з"являється вірогідність, що я відмовлюсь від такої посилки. Це не тільки про даний випадок, а взагалі.
А треба чи не треба оплачувати наперед - це вже я вирішую, як покупець, як мені краще. Завдання продавця надати мені повні дані про можливі способи доставки, їх варстість та комісії. На кожному сайті свої умови, вони залежать від акцій, суми покупки, договорів з НП та інших умов, при які я можу і не знати. Та воно мені й не треба, головне кінцеві умови доставки, які я отримаю обравши той чи інший спосіб доставки.
Мене бісить безвідповідальність таких продавців і випадків безліч, потрібно тільки самому телефонувати і чітко дізнавитись як буде, але мені це не зручно. Наприклад замовив 2 пари взуття на одному сайті, щоб прийшли однією посилкою, а вони прислали одну пару, при дзвінку з"ясувалося, що інша пара буде потім бо іншого виробника. Це не нормально, при тому що вона прийшла того ж виробника, але прийшлося домовлятися про доставку іншої пари за їх рахунок, що і було зроблено.
замовляв каблучку на укрзолоті, то ціна чітко була за неї на НП, без комісії за накладений платіж. Ось про що я - різні сайти, різні умови доставки

а не лень это было всё писать из-за 21ой гривны или вы из тех, кто в поле воробья за пару копеек загоняет ?!

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
а не лень это было всё писать из-за 21ой гривны или вы из тех, кто в поле воробья за пару копеек загоняет ?!
зараз є вільний час та настрій. іноді йду на принцип, не через гроші, а за домовленість, її чітке виконання. покупка це домовленість, заявлено продавцем щось, будь-ласка виконуй, а не відмазуйся. Не можеш, не хочеш виконати - не обіцяй. Пообіцяв і щось змінилось - попередь зазделегідь. Не попередив і щось змінив односторонньо - це для мене вже проблема з відповідними висновками і можливо діями. Я так роблю і від інших очікую. Це мій принцип по життю.

• Like
Реакції: P22
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
На кожному сайті свої умови, вони залежать від акцій, суми покупки, договорів з НП та інших умов, при які я можу і не знати.
В цьому випадку спрацювали як раз такі стандартні умови щодо пересилання посилок. Контроль оплат для мене це радше бонус ніж стандартне положення речей думаю так це для переважної більшості користувачів послуг НП.
А взагалі то бачу ви хотіли "спіймати бога за бороду" а вийшло як завжди "для себе дорожче"

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
В цьому випадку спрацювали як раз такі стандартні умови щодо пересилання посилок. Контроль оплат для мене це радше бонус ніж стандартне положення речей думаю так це для переважної більшості користувачів послуг НП.
А взагалі то бачу ви хотіли "спіймати бога за бороду" а вийшло як завжди "для себе дорожче"
це все дріб"язок і не варте уваги, копійки. я передбачав що так буде. одне замовлення оплатив, інше ні. поки одне приїхало, те що не оплатив.
Спробую вирішити з продавцем, не вийде, то заберу і так, якщо у посилці дійсно те що замовив, відмовлятись не буду.

Місто
Черкаси
Телефон
Xiaomi Mi Max2
От не розумію цей срач. Я також замовляв післяплатою і роблячи це, я розумів, що будуть додаткові витрати на переказ коштів оскільки інші умови там не були прописані

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
А є взагалі ще ті, що досі чекають на той омріяний корм? Оплатив на сайті і тишина:rolleyes:геть не свинорильно.
Не оплачував, але ще не вислали. На пошту написали ще 30 грудня, що створена накладна

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
А є взагалі ще ті, що досі чекають на той омріяний корм? Оплатив на сайті і тишина:rolleyes:геть не свинорильно.
Вчора забрав з НП (передоплата). Кото-банді ще не давали, але ж в мене двійко – не одне, так друге уподобає... а зрештою і те, що носом крутило, приєднається "за компанію" – майже завжди так відбувається 🙂

Місто
Львів
Не совсем халява, но предлагают 1 кг дегустационного корма для питомцев за 30 грн с бесплатной доставкой НП. Если какой-то стремный сайт, то удалю.
Вчера получил этот корм. Кошка поела, потом несколько раз подъедала, а сегодня наотрез отказывается от него. Клянчит что-то другое. Кошка фанат "Четыре лапы", вот это завсегда ей заходит. Пичаль. На сайте отзыв оставить негде. Нечестно как-то. Хотя, о чём я... просто бизнес.
Спробуйте зі старим кормом розмішати і вводити поступово. Принаймні я своєму завжди так підімішую залишки старого і свіжого і наче все норм.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C

Промокод на 14 днів передплати «Кіно+» від MEGOGO. Одноразове. Активувати до 15.01.25 на сайті або в додатку на Smart TV.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
але все ж таки – норвеЗька
Хтозна. Був тут один Петро, так він був саме Норвежський )))
Йо! Йозéра, а не джозера.
Те саме стосується і вас!

Зверху