Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
нікого не звинувачую, просто не розумію технологіі отримання безкоштовного інтернету, якби ще якісь унікальні апн були за прикладом ІТ_test які пускають на шару, а як впн це може робити не розумію.walerka, а ти спробуй, тільки щоб грошей на рахунку не було аби потім не казати що я шахрай. Скинув вам конфіг під ЛС та КС. Річ не в клієнті, а в ВПН сервері.
Ртутна антена, що ніколи не чув?нікого не звинувачую, просто не розумію технологіі отримання безкоштовного інтернету, якби ще якісь унікальні апн були за прикладом ІТ_test які пускають на шару, а як впн це може робити не розумію.
не пользовался, но на 4пда вроде попадалось раньше, да оно работает (через хитрый впн), но там и какие то ограничения были, странно что операторы еще не прикрылиЕсть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.
на такий пост натрапив, пишуть, що працює, але додають, що можуть бути проблеми потімне пользовался, но на 4пда вроде попадалось раньше, да оно работает (через хитрый впн), но там и какие то ограничения были, странно что операторы еще не прикрылиЕсть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.
не пользовался, но на 4пда вроде попадалось раньше, да оно работает (через хитрый впн), но там и какие то ограничения были, странно что операторы еще не прикрылиЕсть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.
потестив на КС - наче працює, але тест не повноцінний, т.я. на балансі був пакет мегабайтів, але з нього нічого покищо не знялосьЕсть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.
Я протестив КС та ЛС все працює, тест був повноцінний бо на номерах небуло коштів взагалі, на ЛС на єдиному тестивпотестив на КС - наче працює, але тест не повноцінний, т.я. на балансі був пакет мегабайтів, але з нього нічого покищо не знялосьЕсть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.