Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

Місто
Київ
walerka, а ти спробуй, тільки щоб грошей на рахунку не було аби потім не казати що я шахрай. Скинув вам конфіг під ЛС та КС. Річ не в клієнті, а в ВПН сервері.

Місто
kiev
walerka, а ти спробуй, тільки щоб грошей на рахунку не було аби потім не казати що я шахрай. Скинув вам конфіг під ЛС та КС. Річ не в клієнті, а в ВПН сервері.
нікого не звинувачую, просто не розумію технологіі отримання безкоштовного інтернету, якби ще якісь унікальні апн були за прикладом ІТ_test які пускають на шару, а як впн це може робити не розумію.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
нікого не звинувачую, просто не розумію технологіі отримання безкоштовного інтернету, якби ще якісь унікальні апн були за прикладом ІТ_test які пускають на шару, а як впн це може робити не розумію.
Ртутна антена, що ніколи не чув?

Місто
Кушугум
Есть уже счастливые обладатели бесплатного интернета? Отпишите, интересно же.
не пользовался, но на 4пда вроде попадалось раньше, да оно работает (через хитрый впн), но там и какие то ограничения были, странно что операторы еще не прикрыли

Місто
kiev
не пользовался, но на 4пда вроде попадалось раньше, да оно работает (через хитрый впн), но там и какие то ограничения были, странно что операторы еще не прикрыли
на такий пост натрапив, пишуть, що працює, але додають, що можуть бути проблеми потім

Вкладення

• Screenshot_20250223_205239.jpg
    Screenshot_20250223_205239.jpg
    173.7 КБ · Перегляди: 64
Місто
Одесса

да, было такое, на водафон конфиг был, пару раз попробовал ради интереса и забыл про это...

Місто
Київ
Оператори не можуть це закрити, хіба що виключатимуть інтернет при 0. До речі дана штука працює і з стаціонарними інтернет провайдерами.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
потестив на КС - наче працює, але тест не повноцінний, т.я. на балансі був пакет мегабайтів, але з нього нічого покищо не знялось

Місто
Київ
Ну і також хочу зауважити що якщо у вас стоїть шейп то даний спосіб не допоможе його обійти. Тому користувачі Vodafone Light на базових умовах у прольоті.
Якщо зловживати в роумінгу можуть блокувати номер,такі випадки мені відомі. (Перед поїздкою в роумінг можна купити стопку пакетів по 50грн. і активувати їх, вистачить на роки бо блокують номер не одразу)
В Україні номер не блокують , та все ж я б не радив використовувати його на основному номері бо хто його знає як завтра карта повернеться.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
потестив на КС - наче працює, але тест не повноцінний, т.я. на балансі був пакет мегабайтів, але з нього нічого покищо не знялось
Я протестив КС та ЛС все працює, тест був повноцінний бо на номерах небуло коштів взагалі, на ЛС на єдиному тестив

Місто
Київ
Ну і на останок скажу що кожен може підняти власний сервер, аби не ділити швидкість з усіма. Google, Amazon,Oracle надають безкоштовні VPS усім бажаючим. Можу допомогти, але не обіцяю що це буде швидко бо мене загребли до війська і час не завжди є. Тому у всіх кому дав конфіг є посилання на мій телеграм канал, пишіть може знайду час та натхнення щоб вам зробити особистий сервер.
Ну і також для цього можна використовувати будь які безкоштовні v2ray сервери, але там швидкість буде звісно менша ніж у мене, бо я не обмежую.

Зверху