Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
є свіжіщі можливо є новіші. колись пробував - працювало, зараз немає в цьому необхідності...8-літньої (!) давнини змінити IMEI на сучасному смарті?...
1.9.2(7229)-Zygisk.версія лспосед
він вже не підтримується., тому краще на 4пда у відповідній темі шукати відповіді1.9.2(7229)-Zygisk....версія лспосед
я тобі нічого не винен, хочеш, щоб працбвало - гугли, а те що в тебе старі версії - то твої проблемиСебастьян Перейро, отож перед тим, як стверджувати що IMEI змінюється без проблем, а також публікувати лінки на засоби для того, перевіряйте, будь-ласка, їхню дію у себе.
На основі чого? Vpn в Україні ніби не заборонений, я просто надаю послуги VPN, а те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж за допомогою якогось незаконного обладнання.Себастьян Перейро, тут VoLTE та VoWiFi на деяких пристроях не можуть підняти )
Одна справа знаходити вразливість і повідомляти про це оператору, інша справа користуватися і навантажувати мережу. При бажанні можуть тебе знайти й притягнути до відповідальності....мені навпаки приносить задоволення шукати та обходити подібні штуки.
Та пес її знає. У мене просто завалялися пару пакетів ще з часів коли їх пачками розсилали задурно. Востаннє ж користувався років 6 тому.на лайці інтернет вимикають при нулі?
але ж ты знаешь, что злоупотребляешь услугой и нарушаешь правила ее использования. Ты ж це знаешь?те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж
Не вижу тут злоупотребленияале ж ты знаешь, что злоупотребляешь услугой и нарушаешь правила ее использования. Ты ж це знаешь?те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж