Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
на балансі о? для тик тока для монитизации саме то?Ничего.а шо ця карта дає?
Взяв подивитись що з себе представляє) Коннектиться до мережі Київстару та Водафонуа шо ця карта дає?
скільки часу йде? і шо треба зробити шоб отриматиДоставили Укрпоштою. Прийшло)) ДякуюБезкоштовні сім-карти Великобританії від GiffGaff з доставкою в Україну. Можливо, комусь потрібно.
Переходьте за посиланням:
![]()
Get your giffgaff SIM too
I just ordered a giffgaff SIM card. Get your giffgaff SIM card too so we can call and text each other for free.www.giffgaff.com
Натисніть
"No thanks, I just want a free SIM"
та введіть свою адресу для доставки.
Йшло 15 днів. Як отримати для інших - питання, бо знайома просто випадково помітила на пошті що лист мій.скільки часу йде? і шо треба зробити шоб отримати
сімка приймає смс без поповнення?Йшло 15 днів. Як отримати для інших - питання, бо знайома просто випадково помітила на пошті що лист мій.скільки часу йде? і шо треба зробити шоб отримати
Не приймає.сімка приймає смс без поповнення?
на сім карті видно номер?
мабуть Залужний зможе на неї телефонувати безкоштовно...)а шо ця карта дає?
У мене аналогічно.На сторінці, де вказати місто пусто і не приймає нічого
Оскільки ми, як завжди, не розрахували навантаження на наші сервіси після моїх публікацій пиво ще є, але оформити його поки що не можна. Спочатку ви поклали наш сервіс, потім ще API Нової пошти з адресами відділень. Чекаємо тепер коли це все полагодять ... Сам сиджу злий і без пива![]()
завтра по 2₴ будеmonobeer Світлий Лагер 2х330 мл за 3 грн
![]()
А я сьогодні за 3 придбав.завтра по 2₴ буде
Вже сьогодні нема.завтра по 2₴ будеmonobeer Світлий Лагер 2х330 мл за 3 грн
![]()