Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

Статус
Закрита.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
офтоп (вихід за межі заздалегідь установленої теми спілкування)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Себастьян Перейро, отож перед тим, як стверджувати що IMEI змінюється без проблем, а також публікувати лінки на засоби для того, перевіряйте, будь-ласка, їхню дію у себе.
я тобі нічого не винен, хочеш, щоб працбвало - гугли, а те що в тебе старі версії - то твої проблеми

Місто
Київ
Себастьян Перейро, тут VoLTE та VoWiFi на деяких пристроях не можуть підняти )

...мені навпаки приносить задоволення шукати та обходити подібні штуки.
Одна справа знаходити вразливість і повідомляти про це оператору, інша справа користуватися і навантажувати мережу. При бажанні можуть тебе знайти й притягнути до відповідальності.
На основі чого? Vpn в Україні ніби не заборонений, я просто надаю послуги VPN, а те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж за допомогою якогось незаконного обладнання.
Post automatically merged:

magodzec, на лайці інтернет вимикають при нулі?

Місто
Львів
itfun,
на лайці інтернет вимикають при нулі?
Та пес її знає. У мене просто завалялися пару пакетів ще з часів коли їх пачками розсилали задурно. Востаннє ж користувався років 6 тому.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж
але ж ты знаешь, что злоупотребляешь услугой и нарушаешь правила ее использования. Ты ж це знаешь?

• Like
Реакції: Howl
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
monsterrr, користуватись і зловживати - різні поняття і юридично і за сенсом.
Терабайти завантажувати - зловживання. Ютуб дивитись - погоди опсозу не робить, знаючі їхні мільярдні прибутки.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
те що оператори їх не тарифікують це їхні проблеми, а на мої. Я не втручаюся в роботу мереж
але ж ты знаешь, что злоупотребляешь услугой и нарушаешь правила ее использования. Ты ж це знаешь?
Не вижу тут злоупотребления

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Шотам, главное чтобы суд так же подумал )) вот оператор точно решит, что нарушены правила использования и т.п.

Місто
Київ
monsterrr, це не стаття кримінального кодексу. Оператор вправі обмежити (відмовити в обслуговуванні номеру) за зловживання. Це вони й роблять якщо користуватися у роумінгу активно.

Вкладення

• 1000006685.jpg
    1000006685.jpg
    42.9 КБ · Перегляди: 42
Причина: Прибрано повнорозмірне зображення в повідомленні
Останнє редагування модератором:
Статус
Закрита.
Зверху