Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Бажано підкисленупопробуйте обойтись без сахара и сладких пойл. Работает. Я, например, пью... воду.
...риби трахаються.І не забувати, що у воді
бактеріїу пиві
Компот або узвар без цукру!Кола з цукром - діабет, Кола без цукру - рак. І як тепер жити?)Популярний підсолоджувач оголосять можливим канцерогеном: присутній в жуйці та газованих напоях
Это какие микробы через осмос пролазить умеют?І не забувати, що у воді мікроби..
Не все там так однозначно, некоторые заменители сильно выкармливают опредленный штам бактерий, т.е. всем штамам побоку, а определенный не благотворный получает прикорм. В итоге нарушение усвоения нутриентов, пердёжный дискофорт, синдром раздраженного кишечника => из-за хронического воспаления риск онкологии кишечника.Цукрове лоббі (у США?) вже багато років спонсорує дослідження шкоди замінників цукру.
Пан Комаровський розвінчував міфи про замінники цукру. Якщо коротко - то замінники цукру безпечні і їх можна спокійно вживати.
Все те що ти пишеш (газоутворення, пукання, болі у животі, часті походи у туалет) я як раз чую через бактерії які мають прикорм саме від цукру (+ газоутворення через проблеми з переварюванням молочки, в т.ч. кислої).Не все там так однозначно, некоторые заменители сильно выкармливают опредленный штам бактерий, т.е. всем штамам побоку, а определенный не благотворный получает прикорм. В итоге нарушение усвоения нутриентов, пердёжный дискофорт, синдром раздраженного кишечника => из-за хронического воспаления риск онкологии кишечника.Цукрове лоббі (у США?) вже багато років спонсорує дослідження шкоди замінників цукру.
Пан Комаровський розвінчував міфи про замінники цукру. Якщо коротко - то замінники цукру безпечні і їх можна спокійно вживати.
То ти не чув, багато людей серйозно заморочується і навіть розуміє чим аспартам відрізняється від стевії чи керобу і що краще робити з фруктозоюале при цьому цукорозамінники я не чув, щоб хтось купляв і вживав їх свідомо
Згоден, і тому майже не додаю цукор до їжі.Як на мене, найпростіше - вживати звичайни цукор, але в нормальних (мінімальних) кількостях.
Сахар кормит широкий спектр штамов, как благотворных, так и вредных. А вот сах.замы способны усвоить только специальные и вот этот перекос это беда.Все те що ти пишеш (газоутворення, пукання, болі у животі, часті походи у туалет) я як раз чую через бактерії які мають прикорм саме від цукру (+ газоутворення через проблеми з переварюванням молочки, в т.ч. кислої).
І по відгуках, проблеми частим з "газуванням" є доволі розповсюдженими, але при цьому я не чув, щоб хтось купляв і вживав свідомо цукорозамінники (не враховуючи кока-колу)
В большинстве пироженных столько фруктозы, что я вообще не понимаю, как это можно есть...та не жерти морозиво та "піроженоє'.
И злых духов на работе отгоняет..Чеснок и на микробиоту благотворно влияет, и на чувство сытости, и вкусовые рецепторы переключаются в нормальный режим
И добрых иногда((И злых духов на работе отгоняет..Чеснок и на микробиоту благотворно влияет, и на чувство сытости, и вкусовые рецепторы переключаются в нормальный режим
Абсолютно равнодушен к сладкой кондитерке, конфетам, шоколадкам и т.д т.п., но иногда хочется сладкого и вполне устраивает просто сахар разболтать в воде, с лёдиком. Вкус не важен, организму нужна глюкоза, и всё.Згоден, і тому майже не додаю цукор до їжі.Як на мене, найпростіше - вживати звичайни цукор, але в нормальних (мінімальних) кількостях.
Але ситий голодного не зрозуміє.
У кожного свої слабкості (читай, залежності). Деяким людям взагалі не цікаві солодощі, тоді як для мене це історія про постійний самоконтроль, щоб не їсти зайвого.
Замість слова солодощі кожен може підставити інші слова (шоколад, алкоголь, цигарки, кава, солоне чи гостре)
Колбаска дянь была, не гоните.
Це лише означає, що серед вашого кола спілкування нема діабетиків, або ви про них не знаєте/цікавитесь.я не чув, щоб хтось купляв і вживав свідомо цукорозамінники
Сухофрукты без сахара. Они дорогие, но зато без вреда организму.но иногда хочется сладкого
Это для рабоче-крестьянской массы. Партработники жрали натурпродукт: колбасу из мяса.Колбаска дянь была, не гоните.
На ковбасу на зображенні страшно дивитьсяДрузі скаржаться на такі висери у фейсбуках)
почему страшно? После гранённого стакана "Русской" за 3.62 - очень даже ничего так колбаска смотрелась...На ковбасу на зображенні страшно дивитьсяДрузі скаржаться на такі висери у фейсбуках)
лучше есть обычные мокрофрукты.Сухофрукты