Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Мені здається що то більше із-за того, що ти вже не вічноголодна дитина, яка зазвичай годується тим, що мама приготувала із гівна і палок, які продавалися в продуктовому і за щастя мала поїсти олів'є на святоале корочку відривати на шляху від магазу до хати вже якось не тягне.
З поточними розпушувачами та мукою, корочку на ходу відривати небезпечно, це як смикати завусенець кутікули.Дріжджі/закваска, температурний профіль печі, людина-технолог - все зараз інакше. Не сказати, що погано, але корочку відривати на шляху від магазу до хати вже якось не тягне., а от вдома натерти головкою часника і підсолити - намка )
може в мене хлібопічка якась не така , може напруга в мережі не 230 а 218 і тен не досягає потрібної температури, але з хлібопічкою в мене вкрай рідко вдається випікти добре пропечений пухкий та хрумкий хліб. Хоча вона брендова, не пригадую точно, але якийсь відомий бренд типу мулінекс чи щось таке. Я багато експерементував з різною вагою (розміром) хлібу. Прийшло в голову може навіть якось утеплити додатково чи включати через стабілізатор ( не маю потужного ) , вибирав програми де найдовше працює запікання - не допомогаєMotoFun, Я розв'язав проблему з хлібом купівлею хлібопічки. І ось вже майже 10 років вона випікає чудовий хліб. Правда, вже довелося замінити ремінь та відро, але то таке
може в мене хлібопічка якась не така , може напруга в мережі не 230 а 218 і тен не досягає потрібної температури, але з хлібопічкою в мене вкрай рідко вдається випікти добре пропечений пухкий та хрумкий хліб. Хоча вона брендова, не пригадую точно, але якийсь відомий бренд типу мулінекс чи щось таке. Я багато експерементував з різною вагою (розміром) хлібу. Прийшло в голову може навіть якось утеплити додатково чи включати через стабілізатор ( не маю потужного ) , вибирав програми де найдовше працює запікання - не допомогаєMotoFun, Я розв'язав проблему з хлібом купівлею хлібопічки. І ось вже майже 10 років вона випікає чудовий хліб. Правда, вже довелося замінити ремінь та відро, але то таке
Хлібопічка Gorenje BM900W.serhiyko , маєте хороший рецепт? Бо з книжки рецептів такий собі виходить.
Багато вирішує борошно. Майже рік випікаю з борошна Zernari (купую в Фоззі). Цілком влаштовує якість та смак. Пробував Вінницямлин чи щось таке, але не сподобалось, хліб виходив глевкий.може в мене хлібопічка якась не така , може напруга в мережі не 230 а 218 і тен не досягає потрібної температури, але з хлібопічкою в мене вкрай рідко вдається випікти добре пропечений пухкий та хрумкий хліб. Хоча вона брендова, не пригадую точно, але якийсь відомий бренд типу мулінекс чи щось таке. Я багато експерементував з різною вагою (розміром) хлібу. Прийшло в голову може навіть якось утеплити додатково чи включати через стабілізатор ( не маю потужного ) , вибирав програми де найдовше працює запікання - не допомогаєMotoFun, Я розв'язав проблему з хлібом купівлею хлібопічки. І ось вже майже 10 років вона випікає чудовий хліб. Правда, вже довелося замінити ремінь та відро, але то таке
бренд или нет это до одного места или у неё проблемы или у Вас, бывает и то и другое...
Компанія PepsiCo запустила першу лінію нового заводу з виробництва снеків та солоних закусок під Новосибірськом у Росії. Про це міністр сільського господарства Новосибірської області Євген Лещенко розповів російському пропагандистському агентству ТАСС. Він уточнив, що потужність заводу зараз становить близько 60 тис. тонн на рік, підприємство займатиметься виробництвом чипсів. Єдиний бренд чипсів, вказаний на російському сайті PepsiCo, – це Lay's, який присутній і в Україні. Російський чиновник зауважив, що поки що невідомо, коли завод зможе вийти на повну потужність, оскільки виникли складнощі з постачанням технологічного обладнання через санкції. У 2023 році Держбуднагляд регіону повідомив про завершення будівництва заводу. Забудовником заводу було російське ТОВ "ПепсіКо Холдінгс", що належить німецькій компанії "Сві Росія Холдінгс Гмбх" (98,9%) та швейцарській "Фріто-Лей Трейдінг Компані" (1,1%). Забудовнику видали дозвіл на виробництво солоних закусок компанії "Фріто Лей Мануфактурінг", якій належать права на товарні знаки Lay's, Хрусteam, Doritos у Росії.
Останнім часом попадається український.Себастьян Перейро,
Гречу самі вирощуємо, рис - завозять.
Раніше не завозили рис, а гречку не вирощували? Ціни були навпаки. Тому і запитую - перестали зааозити рис?Себастьян Перейро,
Гречку самі вирощуємо, рис - завозять.
Поять кацапів відваром жолудів і каштанів, шо не так?))Поставки концентрата для производства традиционных напитков Coca-Cola HBC перестали размещаться. Теперь российское подразделение закупает сырье на внутреннем рынке.