Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
yahoo, на ярмарке. Еще на олх вижу много по схожей цене - я так понял, что дешевле 90 грн масло сейчас ну никак не может стоить, польское в смысле. В сетях по акциям то другое, да и там уже под 85 подбирается.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
yahoo, на ярмарке. Еще на олх вижу много по схожей цене - я так понял, что дешевле 90 грн масло сейчас ну никак не может стоить, польское в смысле. В сетях по акциям то другое, да и там уже под 85 подбирается.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Виходить, що навчилися робити сурогатне "масло" по 35грн/пачка і при цьому воно має +- прийнятний смак, схожий на справжнє масло.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
До слова, у 2022 році помилково придбаний сирний продукт (ваговий "твердий сир") у атб виявився неїстівним.
Цей "сир" мав присмак чогось штучного типу пластмаси, впирався і не хотів ковтатися.

Місто
Жовті Води
До слова, у 2022 році помилково придбаний сирний продукт (ваговий "твердий сир") у атб виявився неїстівним.
Цей "сир" мав присмак чогось штучного типу пластмаси, впирався і не хотів ковтатися.
Мені всі українські сири не подобаються, а ціни як у голландських і польських, французьких.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені всі українські сири не подобаються, а ціни як у голландських і польських, французьких.
У Комо був смачний Старий Голандець і ще один довгої витримки, ніби Гранде. Дуже смачні.
Як зараз в них смак і ціна не в курсі, бо їх нечасто видно в продажу.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Мені всі українські сири не подобаються
та же фигня. Впечатление, что в них что-то кладут.. фиг знает что.. для экономии, или просто не дают дозревать, или нарушение технологии. Но беда. Ел бы с радостью, а никак. Польские вот норм заходят, да и другие почти все норм.

Со сладостями то же самое.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Певний час теж подобалися імпортні сири, але з часом відпустило, і зараз купую сири Комо (Вершковий, Сметанковий, Традиційний, Хаварті).
Своя Лінія Вершковий теж норм.
ЗвениГора не рекомендую, якийсь неправильний смак та аромат.

Наскільки розумію, то закордоном роблять сири більш нейтрального вершкового смаку, а наші роблять більш солоні сирі.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
закордоном роблять сири більш нейтрального вершкового смаку, а наші роблять більш солоні сирі.
Роблять дуже різні. Те що в нас в сільпо продають - то інше питання.
как можно это сравнивать с ферреро, рафаэло, линдтом???
Унікальні штуки типу рафаело (від фереро до речі) дійсно важко з чимось порівнювати. Так само як і якісь наші специфічні продукти типу рошенівських тортів. Інше - запросто можна. Ліндтівські шоколадки, як на мене кращі, але набагато більш дорожчі ніж кращі.
Мені українські солодощі в цілому теж подобаються і як на мене за ціною\якістю найкращі (при тому що і якість на високому рівні), обираю їх, маючи змогу дозволити собі Ліндт. Якщо порівнювати з асортиментом якогось європейського магазина, знову ж рошен буде цікавіше і ціною і якістю.

Зверху