Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
yahoo, на ярмарке. Еще на олх вижу много по схожей цене - я так понял, что дешевле 90 грн масло сейчас ну никак не может стоить, польское в смысле. В сетях по акциям то другое, да и там уже под 85 подбирается.
Три раза на грабли - это рекордИ в третий раз закинул старик невод" и опять оно прокисшее оказалось...
Теперь его со скидками не беру.
Мені всі українські сири не подобаються, а ціни як у голландських і польських, французьких.До слова, у 2022 році помилково придбаний сирний продукт (ваговий "твердий сир") у атб виявився неїстівним.
Цей "сир" мав присмак чогось штучного типу пластмаси, впирався і не хотів ковтатися.
У Комо був смачний Старий Голандець і ще один довгої витримки, ніби Гранде. Дуже смачні.Мені всі українські сири не подобаються, а ціни як у голландських і польських, французьких.
та же фигня. Впечатление, что в них что-то кладут.. фиг знает что.. для экономии, или просто не дают дозревать, или нарушение технологии. Но беда. Ел бы с радостью, а никак. Польские вот норм заходят, да и другие почти все норм.Мені всі українські сири не подобаються
а де не видно ?їх нечасто видно в продажу.
Саме Гранде і Старий Голландець? Інший пластилін несмачний.в новусі наче комо завжди є
Шоколад і цукерки, українські самі найкращі, особливо Рошен.Со сладостями то же самое.
Тримай порохобота!!!!11особливо Рошен
сьогодні перевірюСаме Гранде і Старий Голландець? Інший пластилін несмачний.
Тримай порохобота!!!!
Прикрашайте цей флуд, тут тема про смакові рецептори)Тримай порохобота!!!!11особливо Рошен
Певний час теж подобалися імпортні сири, але з часом відпустило, і зараз купую сири Комо (Вершковий, Сметанковий, Традиційний, Хаварті).Мені всі українські сири не подобаються, а ціни як у голландських і польських, французьких.До слова, у 2022 році помилково придбаний сирний продукт (ваговий "твердий сир") у атб виявився неїстівним.
Цей "сир" мав присмак чогось штучного типу пластмаси, впирався і не хотів ковтатися.
как можно это сравнивать с ферреро, рафаэло, линдтом???Шоколад і цукерки, українські самі найкращі, особливо Рошен
або геніальностіПовторення одних і тих самих дій із очікуванням іншого результату - це визначення "божевілля" )
The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result (с)
Роблять дуже різні. Те що в нас в сільпо продають - то інше питання.закордоном роблять сири більш нейтрального вершкового смаку, а наші роблять більш солоні сирі.
Унікальні штуки типу рафаело (від фереро до речі) дійсно важко з чимось порівнювати. Так само як і якісь наші специфічні продукти типу рошенівських тортів. Інше - запросто можна. Ліндтівські шоколадки, як на мене кращі, але набагато більш дорожчі ніж кращі.как можно это сравнивать с ферреро, рафаэло, линдтом???