Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Не соглашусь. Вполне хорошая.Спаскудилася вона останнім часом.
Та ні і таке, і таке. Ми вдома завжди коптим на фруктових деревах разом з пікницею. Якраз зара тато робить- на Закарпатті шовдарь, традиційна страва у великодній кошик разом з домашньою копченою ковбаскою ( пікниця).Шовдарь це в'ялене все ж.
Ні, нажаль він робить лише трошки для нас і все.Selianka, чи можна в твого тата замовити шовдарь. На пробу)
и почему магазины не завалены шовдарем?Хамон і близько не стоїть біля шовдаря.
Дорого. Ніхто не куплятиме.и почему магазины не завалены шовдарем?Хамон і близько не стоїть біля шовдаря.![]()
на ум приходит песня Шнура "Любит наш народ"Дорого. Ніхто не куплятиме.и почему магазины не завалены шовдарем?Хамон і близько не стоїть біля шовдаря.![]()
Якщо хочете спробувати, то тут можна замовити. Мої київські друзі брали, наче непогано.и почему магазины не завалены шовдарем?Хамон і близько не стоїть біля шовдаря.![]()
Вони просто шовдарь відправляють, без наборів? Чи лиш наборами? Бо сири/ковбаси/вина мене не цікавлять. Краще тоді мацик в полещуків замовлю.Катран – відправте подарунок із Закарпаття | Катран
Так, зараз відправляютьпросто шовдарь відправляють, без наборів?
Если я не путаю шовдарь с той шинкой которую готовили у нас, то она коптится/вялится несколько месяцев.и почему магазины не завалены шовдарем?