Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити народну депутатку від «Слуги народу»
Мар’яну Безуглу з посади заступника голови комітету. Про у п’ятницю, 5 січня, повідомив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.
«Сьогодні Комітет з питань безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету. Я, особисто, голосував «за»», –
написав він у Facebook.
Тепер за цю пропозицію мають проголосувати нардепи під час засідання.
Сама ж народна депутатка
Мар’яна Безугла відреагувала на інформацію про відкликання її з посади заступника голови комітету Верховної Ради з національної безпеки. Вона нагадала, що рішення згідно може бути прийняте тільки в залі парламенту.
«Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували», –
написала вона у Facebook.
Як
уточнив дещо пізніше депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко, відкликання Безуглої стало ініціативою голови комітету, депутата від «Слуги народу» Олександра Завітневича.
Рекомендацію Комітету повинна ще підтримати Верховна Рада
zaxid.net