Хто така Мар'яна Безугла?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
У Раді забракло голосів для розгляду звільнення Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови комітету
Рішення підтримали лише 190 депутатів.

ГЕРАЩЕНКО ІРИНА
Попри домовленості , досягнуті на погоджувальній раді, слуги не дають голоси для винесення в залу постанови про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету нацбезпеки.

Це підтримали тільки 190 депутатів, «ЄС», Голос, частина інших фракцій. Але не слуги

З шулерами немає про що говорити, ще раз в цьому переконалася. Безугла- безцінна для Банкової

Mariana
Звернулася до Арахамії та керівництва Верховної Ради України, щоб таки зачитали мій вихід із фракції «Слуга Народу», не «загубили» ніде. Відпустіть.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Місто
Січ
Так указано, что 2015год. И комментарии, чем ей заниматься , прикольные.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
З безуглого фейсбука. Дивуюся, чому вона досі не президент.

Мар'яна Безугла

17 год ·

Повернулася з фронту.
Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець. Сирський дозволив йому поставити "своїх": Галушкіна, Соколова, Луценка. Не за навиками, а за належністю до генеральскої фракції Содоля.
Галушкін завалив оборону Харківщини. Добилася його заміни. Тепер тут Драпатий. Після цього Содоль намагався мене блокувати по всьому фронту.
Соколов має кримінальне провадження по Чонгару і зараз відповідальний за ділянку фронту.
Луценко пропустив прорив Очеретиного на Покровськ і не покараний.
Жоден генерал не покараний ні при Залужному, ні при Сирському. Вони "спливають" знову і знову. Нічого не помінялося. Генеральські фракції продовжують гробити наше майбутнє. І Сирський - частина процесу. Він не може вийти за рамки. Я бачу спроби, але.
Але! Прошу і закликаю зараз бригади триматися. Ви знаєте, як воювати, ви вмієте. Подолаємо. І внутрішню армійську гниль, і росіян. Зараз гартується історія. Втримайте.
Не мовчатиму. Тільки факти.
Олександре Станіславовичу, last call.
P.S. Коментарів під цим постом не буде.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
так а шо хоче? влада і так у зелених сопель вся? чи шо, поставити безуглу генераліссімусом?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе

кондіфенційно

мопед не мій сказав(ла):

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Зверху