Хто такий Олексій Арестович?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В мене нема часу дивитися повне інтерв'ю цього мерзенно- огидного ницого чоловічка, тому глянула лише в блогерів огляд. Але мушу зазначити, що навіть та нарізка показала який треш він ніс - на його фоні собчачка виглядала більш про-українською. Тьфу, 3 раза.
Не думала, що скажу це, але мені сподобалося як вона його в гівно пикою пхала :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Так, зато коментарі підняли настрій 😁 . Типу
Мертве море знаєте? Він убив. Тихий океан знаєте? Він заспокоїв. Сполучені Штати знаєте? Він сполучив.
Зустрілись якось два кандидати в президенти...
Арестович 22 рік: через 2-3 тижнів у росіян закінчаться боєприпаси.
Арестович 24 рік: я руський
-Чи можна у вас столик замовити?
- Ні, Арестович на всі стільці сів.
"Я усегда бьіл имперцем, проста не знал об єтом."
-"Гордон очень гібкая фіґура.
- Не вам ґаваріть о ґібкости" :ROFLMAO:
Британські вчені довели, що мозок Арестовича це не орган, а портал у квантову реальність. Де всі його думки одночасно перебувають у суперпозиції одна до одної.
І найголовніше, це інтерв'ю було місяць тому і Арестовичи знов перевзувся.

Останнє редагування:

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Да вы прям все интервью анализировали

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Соцмережа TikTok обмежила доступ до каналу Олексія Арестовича на території України, повідомляє Центр протидії дезінформації.За даними відомства, відповідне рішення було реалізоване в межах взаємодії між Центром протидії дезінформації та компанією TikTok в Україні.
Також зазначається, що раніше платформа YouTube заблокувала два канали Арестовича.
1 травня Володимир Зеленський ввів у дію санкції нові санкції Ради нацбезпеки та оборони. До списку, серед інших, потрапили зокрема колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович та блогер Мирослав Олешко, який незаконно виїхав за кордон.

Зверху