Якщо за розповсюдження такої новини заплатити нормальні гроші, то вже через тиждень-два під тією аптекою будуть зграї наркоманів, їхні матері будуть мітингувати з вимогою про закриття, а правоохоронні органи проведуть як мінімум два обшуки - на роботі і за місцем проживання.Метод «абсолютной очевидности»
Метод «Большой Лжи» может быть очень эффективен. Но все же в относительно долгосрочной перспективе метод «абсолютной очевидности» даже более надежный результат. Суть его вот в чем. Вместо того, чтобы что-то доказывать, вы систематически подаете то, в чем хотите убедить аудиторию, как нечто очевидное, само собой разумеющееся и потому безусловно поддерживаемое преобладающим большинством населения.
Несмотря на свою внешнюю простоту, этот метод невероятно эффективен, поскольку человеческая психика автоматически реагирует на мнение большинства, стремясь присоединиться к нему. Важно только помнить, что большинство обязательно должно быть преобладающим, а его поддержка абсолютной и безусловной — в ином случае эффекта присоединения не возникает. https://www.propastop.org/ru/2022/03/30/четыре-метода-спецпропаганды/
То беззаперечно, але наше життя продовжуєтся і після смерті Чорновола.А якщо серйозно, то ні зеля ні порох не повинні були бути при владі. На моїй пам'яті в історії України була одна Людина, яка мала бути президентом. В'ячеслав Максимович Чорновіл. Але не склалося.
Стаття написана грамотно, з використанням маніпулятивних прийомів. Дивно, що для декого з форумчан ще й досі є авторитетом телеканал "Інтер"Ой! А це ж наклеп на найвеличнішого! Не може бути!
А сам голосував за кого?Зеля і Порох му...ки ще ті.
Він не за кого, а проти кого... Судячи з усьогоА сам голосував за кого?Зеля і Порох му...ки ще ті.
Голосував він за "какая разница, как называется улица, лишь бы она была заасфальтирована и освещена"А сам голосував за кого?Зеля і Порох му...ки ще ті.
З морально-етичної точки зобов'язаний. Ти висунув обвинувачення, будь ласка, підтвердь їх, "Тягяр доказування" ще ніхто не відміняв.Я нікому не зобов'язаний нічого доводити.
Тобто ти вже зробив висновок як та за кого я голосував? от цікаво!Голосував він за "какая разница, как называется улица, лишь бы она была заасфальтирована и освещена"А сам голосував за кого?Зеля і Порох му...ки ще ті.
Ні. Не зобов’язаний. Я виказав свою точку зору, яка може не співпадати з іншими. Але ж починати кидатися пруфами на підтримку своєї точки зору я не зобов’язаний. От що робити, якщо є багато того, чим я невдоволений Порошенко? Так саме мені не до вподоби Зеленський. А свою точку зору я аргументував на виборах й аргументую там же.З морально-етичної точки зобов'язаний. Ти висунув обвинувачення, будь ласка, підтвердь їх, "Тягяр доказування" ще ніхто не відміняв.Я нікому не зобов'язаний нічого доводити.
Я був проти обох. Отримав бюлетень та зіпсував його.А сам голосував за кого?Зеля і Порох му...ки ще ті.
Це ти собі сам вигадав позицію, з якою тобі зручніше жити. І виказав ти не точку зору, а займаєшся наклепом, звинувачуючи людину в кримінальних злочинах - за що передбачена кримінальна відповідальність. Ще раз, почитай, що таке "Тягар доказування".Ні. Не зобов’язаний.
Более того, и не будет честного порядочного президента. Если такой кандидат и случился бы, то никто из этой политической тусовки его бы не пропустил, сожрали на дистанции, или переманили бы на свою темную сторонуТому - не було в історії України чесного, порядного президента, який би піклувався про Державу, а не про інтереси себе та осіб наближених до себе. І Зеля і Порох му...ки ще ті.
Та заради Бога. Думай як бажаєш. Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити?? Ха ха. От давай без особистостей. Ок?Це ти собі сам вигадав позицію, з якою тобі зручніше жити. І виказав ти не точку зору, а займаєшся наклепом, звинувачуючи людину в кримінальних злочинах - за що передбачена кримінальна відповідальність. Ще раз, почитай, що таке "Тягар доказування".Ні. Не зобов’язаний.
От давай без маніпуляцій. Одне не стрілило, давай перейдемо на інше: "От бачите, я ж казав крадій, бо синів вкрав і продав за кордон".Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
Зеленський не ховає від армії, бо сину тільки 10 років)) Та хай ховають хоч на Марсі - до президента треба ставитись не з точки зору особистих вподобань, а як він впливатиме на курс країни. У 2019 голосував за Пороха, бо вважав що з майбутньою війною він впорається краще, ніж шоумен "поприколу". Так і сталось, чудові "шашлики" вийшли із 20% території країни, і це ще не кінець... Але зараз впевнений, що проводити вибори і міняти президента дуже недоречно, незважаючи на всі його зашквари. А коли буде доречно - ще не визначився, за кого "топити". Можливо, Порох і домовлявся про вугілля, коли не було чим топити ТЕС, можливо Зеля приховував заробітки на кіно і серіальчиках в рашці, але це те, що можна "зрозуміти і пробачити" заради вищої мети. Але є те, чого не можна пробачати, думаю, з цим ще розберуться.те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
Це є безвідповідальність.Я був проти обох. Отримав бюлетень та зіпсував його.
Та заради Бога. Давай. От зачепив святого Пороха! Та ви шо! Вбити мене треба!От давай без маніпуляцій. Одне не стрілило, давай перейдемо на інше: "От бачите, я ж казав крадій, бо синів вкрав і продав за кордон".Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
Виходить з твого боку «какая разніца», просто завуальовано. Які тоді претензії до Пороха чи зе, якщо сам спортив бюлетень, а значить порушив закон?)Фігня якась!