Хто такий Петро Порошенко?

Місто
Львів
ох вже той Порошенко

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128

Читав в інтернеті, що Openpharmacist торгує наркотиками, сам вживає і на заборонених речовинах нажив цілий статок. Для маскування під звичайного законослухняного громадянина працює в аптеці.​

Метод «абсолютной очевидности»

Метод «Большой Лжи» может быть очень эффективен. Но все же в относительно долгосрочной перспективе метод «абсолютной очевидности» даже более надежный результат. Суть его вот в чем. Вместо того, чтобы что-то доказывать, вы систематически подаете то, в чем хотите убедить аудиторию, как нечто очевидное, само собой разумеющееся и потому безусловно поддерживаемое преобладающим большинством населения.

Несмотря на свою внешнюю простоту, этот метод невероятно эффективен, поскольку человеческая психика автоматически реагирует на мнение большинства, стремясь присоединиться к нему. Важно только помнить, что большинство обязательно должно быть преобладающим, а его поддержка абсолютной и безусловной — в ином случае эффекта присоединения не возникает. https://www.propastop.org/ru/2022/03/30/четыре-метода-спецпропаганды/
Якщо за розповсюдження такої новини заплатити нормальні гроші, то вже через тиждень-два під тією аптекою будуть зграї наркоманів, їхні матері будуть мітингувати з вимогою про закриття, а правоохоронні органи проведуть як мінімум два обшуки - на роботі і за місцем проживання.
Були б гроші.
Думай.те.
Post automatically merged:

Насправді методів очорнити опонента набагато більше
Питання тільки в тому чи вмієте ви відділити їх від правди.

Останнє редагування:
Місто
Denver
Телефон
S23
А якщо серйозно, то ні зеля ні порох не повинні були бути при владі. На моїй пам'яті в історії України була одна Людина, яка мала бути президентом. В'ячеслав Максимович Чорновіл. Але не склалося.
То беззаперечно, але наше життя продовжуєтся і після смерті Чорновола.

Чому Зеленський не посадив Пороха за 5 років абсолютної влади якщо той так багато крав?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Vint, тобто Зеля зробив (чи не зробив) щось, а ти у мене питаєш ЧОМУ?? Запитай самого.

ПиСи Оце я кинув гівна на вентилятор... :LOL:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Ой! А це ж наклеп на найвеличнішого! Не може бути!
Стаття написана грамотно, з використанням маніпулятивних прийомів. Дивно, що для декого з форумчан ще й досі є авторитетом телеканал "Інтер"
Щодо сина Порошенка: ви помітили, як заткнулась Раєвська і 1+1, коли з'ясувалося, що її син за кордоном і повертатися не збирається?
Openpharmacist, вам необхідно подивитися цей фільм, стане зрозуміло чому одні люди акцентують увагу на недоліках інших і абсолютно не бачать свої
Якщо не допоможе, то корисно заново подивитися "Дебати на стадіоні", тільки у своїй уяві поміняти кандидатів місцями і без емоцій послухати їх запитання і відповіді

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
monter, ну як я і казав - вивсьоврете. Я не збирався нікого ні в чому переконувати. Та також не думаю, що є сенс в переконанні мене. Я розмірковую виходячі зі свого життєвого досвіду. А він дуже багатий. Тому - не було в історії України чесного, порядного президента, який би піклувався про Державу, а не про інтереси себе та осіб наближених до себе. І Зеля і Порох му...ки ще ті. А пороховські соплі "я все зрозумів". Я теж пам'ятаю. Мене мало не знудило.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Місто
Denver
Телефон
S23
  • Like
Реакції: BaDa
Місто
Львів
  • Like
Реакції: Vint
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Зеля і Порох му...ки ще ті.
А сам голосував за кого?
Голосував він за "какая разница, как называется улица, лишь бы она была заасфальтирована и освещена"
Тобто ти вже зробив висновок як та за кого я голосував? от цікаво!

Я нікому не зобов'язаний нічого доводити.
З морально-етичної точки зобов'язаний. Ти висунув обвинувачення, будь ласка, підтвердь їх, "Тягяр доказування" ще ніхто не відміняв.
Ні. Не зобов’язаний. Я виказав свою точку зору, яка може не співпадати з іншими. Але ж починати кидатися пруфами на підтримку своєї точки зору я не зобов’язаний. От що робити, якщо є багато того, чим я невдоволений Порошенко? Так саме мені не до вподоби Зеленський. А свою точку зору я аргументував на виборах й аргументую там же.

Місто
Львів
Ні. Не зобов’язаний.
Це ти собі сам вигадав позицію, з якою тобі зручніше жити. І виказав ти не точку зору, а займаєшся наклепом, звинувачуючи людину в кримінальних злочинах - за що передбачена кримінальна відповідальність. Ще раз, почитай, що таке "Тягар доказування".

Місто
Odesa-Romania
Тому - не було в історії України чесного, порядного президента, який би піклувався про Державу, а не про інтереси себе та осіб наближених до себе. І Зеля і Порох му...ки ще ті.
Более того, и не будет честного порядочного президента. Если такой кандидат и случился бы, то никто из этой политической тусовки его бы не пропустил, сожрали на дистанции, или переманили бы на свою темную сторону
То, что оба мудни, это 100%.
И порох
И Зе, который сейчас делает многое из того, за что клял пороха. И окружение Зе калька с порошкового окружения.
Найди десять отличий

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ні. Не зобов’язаний.
Це ти собі сам вигадав позицію, з якою тобі зручніше жити. І виказав ти не точку зору, а займаєшся наклепом, звинувачуючи людину в кримінальних злочинах - за що передбачена кримінальна відповідальність. Ще раз, почитай, що таке "Тягар доказування".
Та заради Бога. Думай як бажаєш. Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити?? Ха ха. От давай без особистостей. Ок?
Тобто коли тут пишуть про Кравчука, Кучму, Ющенка то є норм та нічого доводити не треба. Про Зеленського то взагалі сермяжна правда. А от про Порошенка зась. Священна корова. Ну я зрозумів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
От давай без маніпуляцій. Одне не стрілило, давай перейдемо на інше: "От бачите, я ж казав крадій, бо синів вкрав і продав за кордон".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
Зеленський не ховає від армії, бо сину тільки 10 років)) Та хай ховають хоч на Марсі - до президента треба ставитись не з точки зору особистих вподобань, а як він впливатиме на курс країни. У 2019 голосував за Пороха, бо вважав що з майбутньою війною він впорається краще, ніж шоумен "поприколу". Так і сталось, чудові "шашлики" вийшли із 20% території країни, і це ще не кінець... Але зараз впевнений, що проводити вибори і міняти президента дуже недоречно, незважаючи на всі його зашквари. А коли буде доречно - ще не визначився, за кого "топити". Можливо, Порох і домовлявся про вугілля, коли не було чим топити ТЕС, можливо Зеля приховував заробітки на кіно і серіальчиках в рашці, але це те, що можна "зрозуміти і пробачити" заради вищої мети. Але є те, чого не можна пробачати, думаю, з цим ще розберуться.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Я був проти обох. Отримав бюлетень та зіпсував його.
Це є безвідповідальність.
Уяви: прийшов в аптеку, терміново треба ліки для дитини. Почитав інструкції, а там написано, що одні ліки дуже б'ють по печінці, а інші по нирках.
Порвав рецепт і пішов додому.
Бо пофіг на країну дитину.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
monter, Ти порівнюєш не порівнюємоє. Якщо мені не подобалися обидва, то мені потрібно було голосувати за когось, бо це б було відповідально?? Фігня якась!

Напевно те, що він пряче своїх синів за кордоном це я теж придумав, та повинен це доводити??
От давай без маніпуляцій. Одне не стрілило, давай перейдемо на інше: "От бачите, я ж казав крадій, бо синів вкрав і продав за кордон".
Та заради Бога. Давай. От зачепив святого Пороха! Та ви шо! Вбити мене треба!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Зверху