У вас в интере сейчас какие-то молдаванские тарифы. Мне столько интернета не надо как сейчас предлагается.
У вас в интере сейчас какие-то молдаванские тарифы. Мне столько интернета не надо как сейчас предлагается.
А если показать карту Gold Приватбанка, то можно получить бюллетень вообще без очереди!Скоро приходишь ты на выборы, а тебе член комиссии "а у вас есть карточка привата? Нет? Давайте оформим прямо тут. Не хотите? Ну тогда избирать не сможете".
Скоро приходишь ты на выборы, а тебе член
Видимо скорость поезда была больше скорости сети.
SerP, В мене є два модеми та смарт Iнтертелекома. На смартi Viber працює. Якщо втановлюю смарт WiFi-крапкою, на ноутбуцi Viber також працює. Але якщо до ноутбука встромляю будь-який з модемiв, Viber на ноутбуцi не працює.
Iнтертелеком забороняє користуватись Вiбером?
надо употреблять русизм "точка доступу"твій вірний варіант українською?
Українські Кібер Війська продовжують операцію по захопленню Wi-Fi точок доступу в Криму і Росії.
З червня ми захоплювали Wi-Fi точки доступу в Криму, а в серпні почали захоплювати Wi-Fi точки в Росії http://on.fb.me/1DxfMWK. Якщо ви бачите в якості назви Wi-Fi мережі "Glory to Ukraine!" або "вітання" Путіну, то знайте, що ваші мережеві пристрої під нашим контролем.
Ми контролюємо велику кількість мережевих пристроїв в Криму і Росії. Це не тільки веб камери http://on.fb.me/1wF…
Еще
В цитатник"торгова крапка"?!?
Во-первых, у меня сомнения о территориальном местонахождении, а во-вторых, уж очень похоже на машинный дословный перевод.Але маю пошану до людини з Донецьку, яка намагається писати українською мовою.
... а в-третьих - зачем?Во-первых, у меня сомнения о территориальном местонахождении, а во-вторых, уж очень похоже на машинный дословный перевод.
и еще нюанс: я бы на украинском пожалуй написал "на ноутбуку", чем "на ноутбуці"![]()
надо употреблять русизм "точка доступу"
тогда тем более! Как по мне, "крапка" это знак препинания и ничего кроме этого.Слово "точка" - це не русизм.
тогда тем более! Как по мне, "крапка" это знак препинания и ничего кроме этого.
Бездротова крапка дотику. Що незрозумiло?Крапка доступу - це брєд.
Штирлиц не понял что это провал.Бездротова крапка дотику. Що незрозумiло?
Простите что встреваю,а как по-украински будет "лэптоп" ?
Бездротова крапка дотику. Що незрозумiло?