Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Себастьян Перейро, то вічна проблема: як відрізнити п'яницю звичайного ("мочиморду") від алкаша? 
Так. Їм добре, в принципі. Лудомані / ігромани також. Але алкаші, наріки, лудомани - вони можуть робити із собою що завгодно, доки це не заважає іншим (рідним, ще гірше - взагалі незнайомим людям), доки вони не порушують закон. Про "залежних" від смартфону я не чув, щоб вони комусь шкодили.наріки теж так кажуть)))
ты никогда не видел горбатых существ с поднятой к носу одной рукой и в ней шото, как зомби тулящие на дорогу тебе под колёса?Про "залежних" від смартфону я не чув, щоб вони комусь шкодили.
Не бачив, хвала алаху))никогда не видел горбатых существ с поднятой к носу одной рукой и в ней шото, как зомби тулящие на дорогу тебе под колёса?
Про таке чув. Але туплячий в кнопочник долбоящер-детоксер так само може зробити. Ти притягнув приклади за вуха.)никогда не слышал как тупящие в смарт долбоящеры сидящие за рулём сбивают людей?
Это плохой знакКоли встановлюю назад - якісь інстамозги певний час думають яку мені дрись порекомендувати і ці кілька тижнів якийсь нормальний контент.
Себастьян Перейро, то вічна проблема: як відрізнити п'яницю звичайного ("мочиморду") від алкаша?![]()
Да вот не одно и то же.Никак. Это одно и тоже.
Тут проблема у логіці. Тому що любий, хто любить свою справу, її просто так не покинеПьяница любит пить. Хочу - пью, хочу - не пью. Может бросить в любой момент
Для большинства это не работает, это тоже самое что курящему говорить не курить, пьющему не пить, а многим другим меньше жрать (особенно ночью), пустые слова которые говорят годами и десятилетиями, а результата нет.Але тема-то у нас про детокс.
Я думаю, що просто варто обмежити перегляд соцмереж.
Або спеціально підписатись лише на те, що реально корисне та необхідне.
Якщо щось вам не подобається чи заважає - від такого контенту треба відписатись.