Цифровий детокс. Реально?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
ПотапаПапа, а ось п'яндоси так не вважають: "Та я кину враз, якшо шо...". Був в мене один такий родич запойний, в курсі справи.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
наріки теж так кажуть)))
Так. Їм добре, в принципі. Лудомані / ігромани також. Але алкаші, наріки, лудомани - вони можуть робити із собою що завгодно, доки це не заважає іншим (рідним, ще гірше - взагалі незнайомим людям), доки вони не порушують закон. Про "залежних" від смартфону я не чув, щоб вони комусь шкодили.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Про "залежних" від смартфону я не чув, щоб вони комусь шкодили.
ты никогда не видел горбатых существ с поднятой к носу одной рукой и в ней шото, как зомби тулящие на дорогу тебе под колёса?
А никогда не слышал как тупящие в смарт долбоящеры сидящие за рулём сбивают людей?

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
В мене сусiд дуже любить прибухнуть. Поїхав якось в інший населений пункт купляти телефон (самий дешевий, для дзвінків) і, звісно, обмив покупку. Заснув там, де обмивав. Прокинувся - а телефон разом з коробкою вкрали.
Питання: це йому так цифровий детокс зробили?)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
никогда не видел горбатых существ с поднятой к носу одной рукой и в ней шото, как зомби тулящие на дорогу тебе под колёса?
Не бачив, хвала алаху))

никогда не слышал как тупящие в смарт долбоящеры сидящие за рулём сбивают людей?
Про таке чув. Але туплячий в кнопочник долбоящер-детоксер так само може зробити. Ти притягнув приклади за вуха.)

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
мене час від часу вибішує інстаграм і я його видаляю щоби нерви не псувати, десь на місяць. І це допомагає. Я і без того втратив всякую орієнтацію в ньому, якась свалка рекомендацій, зрідка розчинена моїми підписками, так ще і в рекомендаціях ладно би кітики-машинки а там всяка феміністична дрись або стон як важко жити українцю в Канаді.
Коли встановлюю назад - якісь інстамозги певний час думають яку мені дрись порекомендувати і ці кілька тижнів якийсь нормальний контент.

Місто
Харків
Коли встановлюю назад - якісь інстамозги певний час думають яку мені дрись порекомендувати і ці кілька тижнів якийсь нормальний контент.
Это плохой знак :) вначале когда нет истории просмотров выдаются "общие" рекомендации для "среднего" человека, потом алгоритм узнает что вы любите и смотрите и начинает вам подсовывать, как вы выразились всякую "дрись", стоит об этом подумать :)

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Себастьян Перейро, то вічна проблема: як відрізнити п'яницю звичайного ("мочиморду") від алкаша? :cool:

Никак. Это одно и тоже.
Да вот не одно и то же.
Пьяница любит пить. Хочу - пью, хочу - не пью. Может бросить в любой момент.
Алкоголик будет пить даже если он уже рыгает. Т.е. крайняя степень зависимости.
Если я пью по праздникам или в компании друзей (разумеется не каждый день!) - то я пьяница.
Если я за день (ежедневно!) выжираю 1 бутылку водки в одно горло - я алкаш.

Місто
Львів
Пьяница любит пить. Хочу - пью, хочу - не пью. Может бросить в любой момент
Тут проблема у логіці. Тому що любий, хто любить свою справу, її просто так не покине ;) Щоб кинути - спочатку треба розлюбити алкаху. А п'яниця любить...

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Але тема-то у нас про детокс.
Я думаю, що просто варто обмежити перегляд соцмереж.
Або спеціально підписатись лише на те, що реально корисне та необхідне.
Якщо щось вам не подобається чи заважає - від такого контенту треба відписатись.

Місто
Харків
Але тема-то у нас про детокс.
Я думаю, що просто варто обмежити перегляд соцмереж.
Або спеціально підписатись лише на те, що реально корисне та необхідне.
Якщо щось вам не подобається чи заважає - від такого контенту треба відписатись.
Для большинства это не работает, это тоже самое что курящему говорить не курить, пьющему не пить, а многим другим меньше жрать (особенно ночью), пустые слова которые говорят годами и десятилетиями, а результата нет.

Зверху