Ціна - топчик!

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я вже не встиг.. По Києву розмели всі.. Зробив замовлення, але приїхав і вже все. Висить так і не завершене.. Хлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Лихоманка 😁
yahoo, Хоч встиг купити? ))
Так, взяв дві Нубіі, чорну та жовту. Собі та родичу.
До слова, в Харкові ще залишається декілька жовтих та одна чорна Нубія доступними до замовлення.

Згідно наліпок один телефон виробництва 12.2023, другий 01.2024.
Один з телефонів точно був вітринним, другий дуже імовірно теж був вітринним.

Останнє редагування:
Місто
Бахмут
Я вже не встиг.. По Києву розмели всі.. Зробив замовлення, але приїхав і вже все. Висить так і не завершене.. Хлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..
Странно почему только самовывоз, могли бы и почтой отправить. Я в своем пгт последний черный забрал.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Странно почему только самовывоз, могли бы и почтой отправить. Я в своем пгт последний черный забрал.
Вони оновлюють вітрини магазинів, тому планують ставити нові телефони, вони не зацікавлені відправляти з магазина вітринні варіанти, бо там вже відкрита упаковка і це видно. Поштою не відправиш з офіційного магазину відкриту коробку, а от продати з магазину можна. Не паряться просто. Треба і далі слідкувати за їх іншими акціями, може ще щось гарне можна вихватити
Post automatically merged:

Доречі цей ще є в продажу https://allo.ua/ua/products/mobile/...&utm_campaign=telegram_24_03_24_posevTryxaZTE

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я вже не встиг.. По Києву розмели всі..
Сьогодні передзвонили з Алло, сказали є в одному магазі, забронювали. Завтра спробую туди потрапити... Оце лихоманка)) Підказка для бажаючих - в Києві лишився ще один в ТЦ Республіка, Теремки.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Я взагалі випадкову на тему потрапила і теж загорілася. 2 штуки взяли- сестрі буде подарунок на день народження і кума собі подарувала. :)
Остався 1 шт в Берегові лише.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..
Хлопець теж набрав, ще один жовтенький (тепер вже повністю запакований) їде звідкись, може й з Берегово😂

Місто
Бахмут
Місто
Львів
відчуття, що у жовтого і екран краще, і камера знімає якісніше.
Я не маю жовтого для порівняння, просто цікаво, чим саме кращий видався в ньому екран?
У камери, як на мене, головний недолік - вона гальмівна, довго фокусує.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
чим саме кращий видався в ньому екран?
Він як сочніше, не знаю як правильно сказати
вона гальмівна, довго фокусує.
Дивно, у мене на обох екземплярах все дуже швидко фотало. Тільки навів, одразу клацнув, пристойне фото.

Зверху