Так, взяв дві Нубіі, чорну та жовту. Собі та родичу.
Странно почему только самовывоз, могли бы и почтой отправить. Я в своем пгт последний черный забрал.Я вже не встиг.. По Києву розмели всі.. Зробив замовлення, але приїхав і вже все. Висить так і не завершене.. Хлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..
Вони оновлюють вітрини магазинів, тому планують ставити нові телефони, вони не зацікавлені відправляти з магазина вітринні варіанти, бо там вже відкрита упаковка і це видно. Поштою не відправиш з офіційного магазину відкриту коробку, а от продати з магазину можна. Не паряться просто. Треба і далі слідкувати за їх іншими акціями, може ще щось гарне можна вихватитиСтранно почему только самовывоз, могли бы и почтой отправить. Я в своем пгт последний черный забрал.Я вже не встиг.. По Києву розмели всі.. Зробив замовлення, але приїхав і вже все. Висить так і не завершене.. Хлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..
Чорний 2023 року виробництва, а жовтий - 2024 року? У мене так вийшлоодин телефон виробництва 12.2023, другий 01.2024.
Сьогодні передзвонили з Алло, сказали є в одному магазі, забронювали. Завтра спробую туди потрапити... Оце лихоманка)) Підказка для бажаючих - в Києві лишився ще один в ТЦ Республіка, Теремки.Я вже не встиг.. По Києву розмели всі..
Хлопець теж набрав, ще один жовтенький (тепер вже повністю запакований) їде звідкись, може й з БереговоХлопець в магазі обіцяв пошукати по країні і набрати.. подивимось..
Ну так прям зараз на ОЛХ вживані Nubia Neo 5G продаьтю по 5000-5500 гривеньможна продати легко і дорожче
"продают" не значит, что они за эту цену продаются )) но вообще шара, да.араз на ОЛХ вживані Nubia Neo 5G продаьтю по 5000-5500 гривень
В Полтаве "бизнесмены" продают по 5000 любой цвет.Ну так прям зараз на ОЛХ вживані Nubia Neo 5G продаьтю по 5000-5500 гривеньможна продати легко і дорожче![]()
Я не маю жовтого для порівняння, просто цікаво, чим саме кращий видався в ньому екран?відчуття, що у жовтого і екран краще, і камера знімає якісніше.
Він як сочніше, не знаю як правильно сказатичим саме кращий видався в ньому екран?
Дивно, у мене на обох екземплярах все дуже швидко фотало. Тільки навів, одразу клацнув, пристойне фото.вона гальмівна, довго фокусує.