З того, що пам'ятаю, найменша ціна була за 10шт $1,19, за 100шт $6,68.Випадково в додатку алі на очі попалася скидка -62% на платку зарядки на 4056, не зміг втриматися, купив 4 шт за ціною 6.15 грн за штуку.
DIY плата для реалізації зарядки літієвого акумулятора. До прикладу, купив в Аврорі за 29 грн налобний LED-ліхтарик на 3 АА батарейки, втулив туди 2-3 літієві елементи з електронних цигарок зі смітника та цю платку і маєш з нього акумуляторний.що це?
Дякую за інфу, але гандлювати ними не збираюся, а для домашніх потреб і кілька з тих чотирьох ще довго будуть чекати свого застосування10шт $1,19, 100шт $6,68.
ну тут как бы не скидка, а купоны, о которых ни словаВипадково в додатку алі на очі попалася скидка -62% на платку зарядки на 4056, не зміг втриматися, купив 4 шт за ціною 6.15 грн за штуку.
Я й сам здивувався, лише на сторінці оплати побачивши що зарахувало якийсь купон, якого у мому профілі точно не було і на сторінці товару його не помітив. А взагалі переходив за посиланням з монетних знижок, де писало -62% конкретно на цю позицію.купоны, о которых ни слова
Там вже зо 2 тижні розпродаж, і часто 2$ від 0,01 пропонують, може саме цим вас і нагородили.Я й сам здивувався, лише на сторінці оплати побачивши що зарахувало якийсь купон, якого у мому профілі точно не було і на сторінці товару його не помітив. А взагалі переходив за посиланням з монетних знижок, де писало -62% конкретно на цю позицію.купоны, о которых ни слова
Розпродаж був до 27.03. А якраз перед тим заходив в "мої купони" і нічого подібного на купон $0.94/1.56 там не бачив.вже зо 2 тижні розпродаж
Уже 4999 .На Вашу думку ціна ТОПЧИК на ZTE Blade V50 Design 8/128GB Green! Думаю що шарова ціна за 4700грн
А хотел взять как резервный
Проц Unisoc - поки запустить Ютуб, можна встигнути каву зробити.В чому цінність саме цього смартфона?
Maximum Observer, В чому цінність саме цього смартфона?
б\у айфон за 4 тыс грн?краще якийсь користований айфон xr купити за нижчу ціну - він прилизно в три рази потужніше
оперативної пам'яті мало. Краще докинути трошки и взяти 8/128
Майже 4 штуки, гарний апарат
щось я дуже сумніваюся) Хіба що на olx там шахраї і не таки продають по таким цінам, але потім тільки но і чутно їх ниття про те що їм впарили фуфло, або взагалі нічого не прислалиomni, та и за 2 тыщи можно найти, смотря насколько старенький ))
Maximum Observer, В чому цінність саме цього смартфона?