На Вашу думку ціна ТОПЧИК на ZTE Blade V50 Design 8/128GB Green! Думаю що шарова ціна за 4700грн
Нiт! Тисячи за три, була б шарова.Думаю що шарова ціна за 4700грн
Я б тримався подалі від друзів, які дарують бомж-комплекти. Подарунок-шара, але пропрацює місяць і гавкнеться. А нерви друга, поки чудодевайс здихатиме, виллються на дарувальникаВельми вдячний dzidzio, . Купив комплект в Брейні за 161 грн. (з бонусами), шара несусвітня. Спробував, все працює, чекаю дружину з роботи, нехай перевіре бо вона на компі більше працює. Я більш на ноуті. Але мабуть візьму ще, на подарунок друзям ( трішки я жлоб).
Не дарують, а пропонують придбати. I мiзки в кожного тут зареестрованого мають бути!Я б тримався подалі від друзів, які дарують бомж-комплекти
Дареному коню........А нерви друга, поки чудодевайс здихатиме, виллються на дарувальника
Ось ще для друзiв дописувача.Можете купити її дорожче
dzidzio, хороший таз радує глаз ? Яка різниця, скільки воно коштує, якщо воно гуано рідке і відгуки натякають.
На Розетці вже здорожчало - 249 гривень(комплект клавіатура+мишка) ERGO KM-850WL
Уже 4999 .На Вашу думку ціна ТОПЧИК на ZTE Blade V50 Design 8/128GB Green! Думаю що шарова ціна за 4700грн
ПЗУ 256ГБЗ якого переляку?!?...Уже 4999 .
А хотел взять как резервный
Ну тут питання для чого саме потрібен резервний телефон. Зараз у телефоні може пів-життя бути: картки, документи, 2FA типу гугл authenticator, ще якісь виключно мобільні сервіси. І тут якщо телефон раптом "помирає" чи губиться, фактично залишаєшся без значно більшого ніж просто можливість подзвонити. Той мати якийсь мінімально-функціональний смартфон з встановленим усім - не така вже погана ідея.Хєрасє резервний тєлєфон за 5к)
Я шось завжди думав що резервний телефон виглядає приблизно так:
Переглянути вкладення 60625