Ціна - топчик!

Місто
Харків

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
SSD 1Tb з купоном на 4$ і монетками виходить 33,10$(1385 грн).
видел на али и по 800 правда хз что за название
за 800 я б взяв пофіг на виробника :)

Місто
Львів
Шоколад Milka з начинкою цілий горіх і карамель, 300г, 99,99грн. в Сільпо при купівлі від 2х штук онлайн.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я по приколу купив флешку на 1Тб на Алі за щось типу 50 грн. Там реально 1Тб. Але швидкість якась надзвичайно маленька. Ще й проживе, думаю, зовсім мало. Тому взяти-то то можна за дешево, але це будуть викинуті гроші.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Там реально 1Тб. Але швидкість якась надзвичайно маленька
ти реально на малій швидкості заливав файлів на 1 Тб? Скільки часу у тебе це зайняло?
Тобто, ти вважаєш, що для оцінки швидкості читання/запису на флешку обов'язково потрібно залити весь Тб? Інакше ніяк? ;)
Post automatically merged:

Мало залить, надо ещё и считать данные назад.
Та вони навіть читались. Робочий девайс )))

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Тобто, ти вважаєш, що для оцінки швидкості читання/запису на флешку обов'язково потрібно залити весь Тб? Інакше ніяк?
для оцінки швидкості ні, а для оцінки обʼєму - так. Якщо ти не заповнив весь терабайт і не перевірив, що всі дані зчитуються - 99.99%, що там нема терабайту.
Говорю саме про такі китайські ноунейм диски. Якщо це який-небудь самсунг, перевіряти його не обовʼязково)

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
для оцінки швидкості ні, а для оцінки обʼєму - так. Якщо ти не заповнив весь терабайт і не перевірив, що всі дані зчитуються - 99.99%, що там нема терабайту.
Говорю саме про такі китайські ноунейм диски. Якщо це який-небудь самсунг, перевіряти його не обовʼязково)
В мене немає сумніву, що там немає Тб і що на ній обов'язково будуть проблемні області. Доречі, за трішки дорожче, ніж 50 грн можна і 2 Тб взяти. І ніякий не noname, Lenovo :D
2024-12-03_01-22-58-357-2.jpg

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
В мене немає сумніву, що там немає Тб
ці слова суперечать цим
тому я й тригернувся.
І ніякий не noname, Lenovo
не впевнений, що на флешці, яка прийде, буде напис саме Lenovo, якщо навіть тут бренд нанесений у фотошопі.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
ці слова суперечать цим
тому я й тригернувся.
Аааа, ну це після фоматування в вінді показало. Заповненням не перевіряв, але принаймі вінда вважає, що там є щось типу 1000Гб. А я особисто гігів 70 туда кинув. Глянути чи буде писати / читати. Тобто там явно не 1Гб чи 2Гб, а якась досить велика ємність для своїх 50 грн.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Priser, китайские "powerbank xiaomi" имеют правильные надписи снаружи, довольно увесистые, выдают нужный вольтаж, и даже могут быть заряжены и заряжать другие устройства. Но как-то не так, как настоящие. Ну а как иначе, с песком и батарейкой-таблеткой внутри?

Так и флешки 1ТБ за 1$ - там внутри флеш на меньший объем (2-4-8-16 GB), а все показатели обеспечены соответствующей прошивкой. Ты даже можешь 1ТБ файлов "записать", прошивка позволит. Но считать большую часть этих данных уже не получится, в процессе записи одни данные затирали другие, места же реально нет.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
А я особисто гігів 70 туда кинув
найгірше в таких підробках не те, що приходить накопичувач іншої ємності, а те, що простий юзер дізнається про це, коли буде вже пізно - коли не зможе зчитати даних, які записав. Буде дуже боляче, якщо це будуть важливі дані.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Якщо що, то я не агітую за флешки з Алі за 1 бакс. ;) Це коментар до цього:
От я і поділився своїм досвідом експерементальної покупки "зовсім дешево та сердито" на Алі. :)
Post automatically merged:

А я особисто гігів 70 туда кинув
найгірше в таких підробках не те, що приходить накопичувач іншої ємності, а те, що простий юзер дізнається про це, коли буде вже пізно - коли не зможе зчитати даних, які записав. Буде дуже боляче, якщо це будуть важливі дані.
А ще гірше, що, напевно, таку підробку можна і у нас купити у не дуже чесних продаванів. І по ціні зовсім не за 1 долар, а разів в 10-20 дорожче.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Зверху