Я так понимаю, юридически допускается уродливый перевод(вообще, у русского языка, кстати, тут есть какие-то права? Т.е. украинское название фиксируется, а переводят на другие языки как хотят может быть просто?), а компании используют это самое прао, чтобы на русском и украинском называться одинаково - удобно.
Я Alex"у в приват написав: тут, скоріш за все, ставлять російське "приватный" тому, що абревіатура з нього озвучується приємніше, бо ЧАО - дійсно виглядає, як "бувай здоровий". Але синонім слів "приватный" і частный" є лише в контексті вживання слова "личный". Тому, використання ПрАО не узгоджується з правилами
посмотрите как сами написали, а потом в ладоши хлопайтеТа ну! В школі по укр.мові двійка була? Рекомендую повторити відмінювання прізвищ
это ещё не факт. я от вас так и не увидел никаких "затверджених" правилУгу. Тільки, на відміну від статутів, воно грунтується на правописі
ваша голословность тоже не показатель.Ще раз кажу: статут не показник. У великій кількості документів, що мені траплялись на очі, є маса помилок. Таке враження, що їх ніхто не вичитував. Зокрема, й калька з російської.
ну и на кой нужен в обсуждаемой ситуации украинский правопис?P.S. Потрібні аргументи? Дивимось у словник і читаємо правопис 1993 року, який ще ніхто не відміняв.
Що не атк конкретно в написаному?посмотрите как сами написали, а потом в ладоши хлопайте
Тлумачні словники І тут. Могли б уже й самі пошукать, благо, ригіон увесь переважно одномовний. До речі, щось у першому варіанті нічого про приватну власність не вказано. Дивно якосьэто ещё не факт. я от вас так и не увидел никаких "затверджених" правил
Я навів приклад з вулицею Шевченка. Мало? Крім того, Alex уже давно роз"яснення причин некоректного написання статусу організації.ваша голословность тоже не показатель.
ну и на кой нужен в обсуждаемой ситуации украинский правопис?
качество голоса в кс никакое
после Utel'а при звонках в киевстаре голос какой-то глухой и бубнящий и это не только моё впечатление
изначально у них был DAMPSИзначально на рынке РФ БиЛайн всегда звучал как БиЛайн Джи Эс Эм.
у меня есть билайн 29+3G.после Utel'а при звонках в киевстаре голос какой-то глухой и бубнящий и это не только моё впечатление