Дзвінки на номери мережі life
, хвилина розмови 0,00*
*З 12.07.09 абоненти тарифних планів "Супер life
" мають можливість спілкуватись по 0 коп./хв всередині мережі life
у межах 5 000 хвилин з моменту оплати обов’язкового щомісячного платежу за поточний місяць до 20 числа наступного місяця згідно з умовами обслуговування абонентів за договором. У випадку якщо протягом вказаного періоду, за який внесено обов`язковий щомісячний платіж, абонент вийде за межі 5000 хвилин всередині мережі life
, дзвінки всередині мережі life
будуть тарифікуватися по 0,50 грн/хв. До 5000 хвилин по 0 коп./хв всередині мережі life
(для спілкування протягом періоду, за який внесено обов`язковий щомісячний платіж) не додаються невикористані хвилини по 0 коп./хв всередині мережі life
з попередніх періодів
оф.сайт.
Если честно я не вьехал.Растолкуйте что к чему.Понял одно что на месяц 5000 мин. А если выговорил 5000 мин.раньше месяца,звонить по 50 коп.?или можно опять 30 гр. закинуть на счет раньше месяца и снова придет 5000 мин.,или до конца месяца по 50 коп. звонить,и потом же опять в следующем месяце ложить деньги на счет? в таком случае я хочу что ко мне приходила смс сколько я выговорил и потратил на лайфе минут и скока денег,как это происходит на предоплате.Правильно я понял,если своевременно не внести ОЕП оператор не будет блокировать исходящие звонки,а будет тарифицировать по 50 коп. на лайф и по Украине?