Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
LOVE UA Контракт: 150-200 грн:(
Користую цей тариф +суперсила 100 смс. В додатку є пропозиція переходу на "світло" з невеличков економія за перший місяць.
Чи нема якихось "підводних каменів" від зміни тарифу (інші мережі 150хв вкладуся), чи може я щось не побачив?
KS_subscr_change.jpg

Morino

Користувач
Місто
Львів
LOVE UA Контракт: 150-200 грн:(
Користую цей тариф +суперсила 100 смс. В додатку є пропозиція переходу на "світло" з невеличков економія за перший місяць.
Чи нема якихось "підводних каменів" від зміни тарифу (інші мережі 150хв вкладуся), чи може я щось не побачив?
Якщо хочете змінити тп, то відключіть 100смс, і можете підключити сс на інтернет безлім 80гб, і дзвінки на інших безлім

Місто
Одеса
Такі зміни зумовлені тим, що у цих тарифах збільшилося споживання мобільного трафіку. Ми переглядаємо вартість тарифів, аби й далі збільшувати інвестиції, щоб розширювати мережу та оснащувати її додатковими джерелами живлення, генераторами.
Тобто, замість того щоб списувати по 5 грн за пакет 50 МБ в тих хто споживає більше мобільного інтернету ніж включено в тариф- вирішили всім помножити вартість тарифу на 2 :mad:
И в кого в кнопочнике стоял и супер сила в виде 5 Гб никогда не подключалась, а потребление было 0 Мб - да, сильно возросло.
Наглая ложь и ничего больше.
Сегодня провтыкал и не пополнил его, сняло 5грн за 50мбайт, интернет был просто активен ничего не качал, так потом ещё сняло 60коп и прислали смс-ку с тарификацией помегабайтно свыше этих 50, ну я их точно не выкачал никак.
Киевстар зажрался с такой тарификацией вне пакета
Додатки які стоять у вашому смартфоні споживають якісь інтернет у фоновому режимі навіть коли ви їх не використовуєте. Ось і ваш трафік.

Місто
Миколаїв
Прийшло повідомлення,що з 1.09. , у тарифі love ua база піднімається абонплата відразу з 75 до 150грн.Як таке може бути?
а базовый не трогают? что за игра в наперстки с тарифами база и базовый?
Это же контрактный тариф.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Прийшло повідомлення,що з 1.09. , у тарифі love ua база піднімається абонплата відразу з 75 до 150грн.Як таке може бути?
Аргументируют закупкой аккумуляторов.
Які акумулятори? Дуже дорого вийшло зробити стікери на День Незалежності.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
В мене такий, поки змін не чув по 466, але то певне не довго лишилось 1.09 ще не настало.

Місто
Одеса
В мене такий, поки змін не чув по 466, але то певне не довго лишилось 1.09 ще не настало.
Почуєш. Всім смски прийшли.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Почуєш. Всім смски прийшли.
Так я не сумніваюсь, як мінімум до середини лютого вони не отримають ні копійки від мене.

Місто
Бориcполь
Місто
Хмельницький
В кого свобода 2022 тікайте в свобода
Можна перейти, але не сплатити абонку зразу? Висить пропозиція на свободу за 75 на 168 днів. Думаю перейти зараз, але поки не сплачувати. Так можна? Тобто наступна/наступні сплати абонки протягом 168 днів будуть по 75, не важливо буде їх 6, 4 чи одна за цей період? Правильно?

Morino

Користувач
Місто
Львів
В кого свобода 2022 тікайте в свобода
Можна перейти, але не сплатити абонку зразу? Висить пропозиція на свободу за 75 на 168 днів. Думаю перейти зараз, але поки не сплачувати. Так можна? Тобто наступна/наступні сплати абонки протягом 168 днів будуть по 75, не важливо буде їх 6, 4 чи одна за цей період? Правильно?
Можна, ні, період йде зразу оплачуєте чи ні.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху