Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Івано-франківськ
Всім смски прийшли.
можна і в мкс глянути, там пише що є зміни по тарифу, якщо вони є
Нічого в МКС не знайшов. Прийшли СМС з 75 на 150 , поки що, тільки на Love UA База.

6B7C7554-AAC0-4713-A098-70613FA36338.JPG

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Бориcполь
Всім смски прийшли.
можна і в мкс глянути, там пише що є зміни по тарифу, якщо вони є
Нічого в МКС не знайшов. Прийшли СМС з 75 на 150 , поки що, тільки на Love UA База.

Переглянути вкладення 62999
Дякую. Не звертав увагу.

Місто
Київ
Дякую, але саме до якої частини питання це "ні"?
Тобто переходити можна сміло і не платити, але період знижки рахується з моменту переходу платите ви чи не платите.
А якщо замовити зміну тарифного плану в той час як ще діє оплачений тп , то зміна відбудеться одразу (і мені знадобиться поповнювати рахунок на 2 тижні раніше) , чи як закінчаться оплачені 28 діб по діючому тарифу?

Місто
Івано-франківськ
Тобто переходити можна сміло і не платити, але період знижки рахується з моменту переходу платите ви чи не платите.
А якщо замовити зміну тарифного плану в той час як ще діє оплачений тп , то зміна відбудеться одразу (і мені знадобиться поповнювати рахунок на 2 тижні раніше) , чи як закінчаться оплачені 28 діб по діючому тарифу?
Так, треба поповнити на вартість нового тарифу, зміни одразу.

Місто
Київ
Так, треба поповнити на вартість нового тарифу, зміни одразу.
Погано , дякую за відповідь

Місто
Київ
У мене сьогодні зняло абонку за базу і пізніше прийшла смс про те, що київстар з 1 вересня стає вдвічі жадібнішим.
Якось шкода змінювати тариф і втрачати більшу частину з 75грн.

І як на мене, якщо до тебе ставляться по скотськи, то і ти маєш діяти відповідно.
Розглядаю варіант в кінці оплаченої абонки зробити MNP на Vodafone, там буде 6міс по 110грн/міс.
Ніколи в житті не проходив заміну оператора, але зараз потрібно покарати ... !

Останнє редагування:
Місто
м. Кам'янське
а базовый не трогают?
Пока не трогают. Как будут трогать – vlady сообщит.
Post automatically merged:

В мене такий, поки змін не чув по 466, але то певне не довго лишилось 1.09 ще не настало.
1.09. Базовый не будут трогать, его нет в списке тарифов, которые улучшают с 1.09.

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
И что интересно - есть переход с Базового на тот что 125 - 75 грн, и на него же с Базы этой гребаной - 100 грн... Ну вот как так... Просто совсем уже охерел КС, до крайности.
Ну а 150 - этого он никогда не получит. Просто хотя бы в качестве "таблетки от жадности".

Місто
м. Кам'янське
У мене сьогодні зняло абонку за базу і пізніше прийшла смс про те, що київстар з 1 вересня стає вдвічі жадібнішим.
Не горячись, в тебе є ще 28 днів, можливо в Мій Київстар за цей час з'явиться щось підходяще для переходу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Не горячись, в тебе є ще 28 днів, можливо в Мій Київстар за цей час з'явиться щось підходяще для переходу.
Нічого подібного, цю практику вони вже закинули.

Morino

Користувач
Місто
Львів
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Тю, в мене сусід на корпі 575грн платить і каже то для нього прекрасно)) бізнес абоненти вони такі)), але тут є один прикол, він не може замінити тп, і координатор тоже, бо координатор загубив документи. А стартовий тариф був бізнес 10грн ще в далекому 2012р.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Morino, Може чоловік дуже багато телефонує. В бізнесі таке буває

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Captain, кльова схема, якщо на балансі контракту КС нема (або небагато) грошей.

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
ось таке повідомлення прилетіло учора
Зверніть увагу! З 10 вересня послуга Повідомити мене припиняє свою дію і буде відключена у всіх користувачів. Замість неї стане доступна нова послуга, щоб завжди залишатися на зв'язку. Слідкуйте за новинами на офіційному сайті kv.st/coh

Morino

Користувач
Місто
Львів
Послуги «Хто дзвонив», «Автовідповідач», «Повідомити мене» та «Повідомити про мене» припиняють свою дію з 10.09.2024.

Натомість запускаємо нову послугу На зв'язку, яка об’єднує три популярні сервіси.

Так послуга буде платною для усіх тарифних планів, а її підключення буде автоматичним.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху