Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
prostаchek, мне не сразу позвонили, заявку я подал в чт-пт, точно не помню, кс звонил аж в понедельник.

но вообще они себя хорошо чувствуют, пофиг им на клиентов, так что..

Місто
Kyiv region
Як це вони базові? До хорошого швидко привикаєш. Я ще памятаю коли послугу АВН треба було підключати за гроші.
колись поняття "бізлім дзвінки" не було. не було абонлпат на КС було виключно оплата за хвилину розмови.
наприклад той же водафон дає автовідповідач та повідомлення про пропущений безкоштовно
Оператори самі себе загнали в такі низькі тарифи змагаючись у кого безкоштовніший зв'язок в середині мережі і більше хвилин на інших.
Багато людей просили, принаймні раніше, не пакетні тарифи, але посекундно, щоб чесно для всіх, хай би і в середині були платні хвилини. я б сам взяв би такий тариф, адже в нинішньому контракті не виюзую і 20% того, що дають.
Тепер хай пожинають плоди.
Десь нещодавно читав статистику за перше півріччя і стає зрозуміло, що народ просто відмовляється від декількох сімок.

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Десь нещодавно читав статистику за перше півріччя і стає зрозуміло, що народ просто відмовляється від декількох сімок.
Так і є. Наприклад у моїх батьків було так: основний КС і друга сім Лайф, Зараз просто номери КС переводжу на Лайф. Бо який сенс платити одразу двом операторам, якщо той лайф дає багато хвилин на всі оператори по Україні.

Місто
Івано-франківськ
Тепер хай пожинають плоди.
Ну дивлячись на фінансові результати, пожинають непогані плоди.
Все в них добре пораховано.
Вам продали, умовно кажучи, 300 літрів пива з бочки, яка у них на складі, ви з неї випили 100 літрів, забрати з собою залишок не можете. На наступний місяць знову заплатили.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Не дають вони вже тариф за 75грн
В мене свобода за 125, зробив заявку до водафон, кс прислав лише смс про знижку на тариф 20% на 3 міс
Ніхто не телефонував та не питав чому я вирішив перейти, номер с 2007року
На 6 міс дають знижку на Свободу.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Менi пропонують на 12мiс.
Перед цим було 6 чи 3?
Мені ці знижки пропонують постійно, в різнобій, на 3; 6; 12; 6; 3; 12 місяців на кожному номері...
Від тих пір, коли зявилися ці нові тарифи.
Безмежлайти напівголодні з двадцятого року (лише соцмережі за 5 грн).

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
От цікаво. Якщо абонент переходить по MNP до іншого оператора, то попередній іноді пропонує плюшки, щоб утримати абонента. А якщо абонент лояльний і вже 15 років з оператором і нікуди не переходив (це я про себе), то йому тільки підвищення тарифу. :ROFLMAO:
Було колись, якщо не помиляюсь, якась знижка за стаж. А зараз дзуськи вам.

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
От цікаво. Якщо абонент переходить по MNP до іншого оператора, то попередній іноді пропонує плюшки, щоб утримати абонента. А якщо абонент лояльний і вже 15 років з оператором і нікуди не переходив (це я про себе), то йому тільки підвищення тарифу. :ROFLMAO:
зараз "стаж" не має значення, у мене номер КС з 2010 року весь цей час був на КС, останні роки київстар працював в основному на вхід бо він є моїм основним номером який всі знають, набридло дзвонити з різних номерів де є безкошкоштовний зв'язок, тому взяв просто і переніс свій номер КС у цьому місяці на VF red turbo за 100 грн у місяць. під час переходу КС запропонував знижку 20% до 19,11,2024

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
зараз "стаж" не має значення, у мене номер КС з 2010 року весь цей час був на КС, останні роки київстар працював в основному на вхід бо він є моїм основним номером який всі знають, набридло дзвонити з різних номерів де є безкошкоштовний зв'язок, тому взяв просто і переніс свій номер КС у цьому місяці на VF red turbo за 100 грн у місяць
Та я знаю, що стаж до ... Оце й сумно, що таке відношення до лояльного абонента.

Останнє редагування:

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
И если исправно платишь, то только перевод в более дорогой тариф, а если не платишь, то самый дешевый по спецпредложению.
Более 35 лет так или иначе связан с торговлей, но это единственный случай такой политики.
Чем больше объемы и чем дольше сотрудничаешь - тем лучшие условия, цены и т.д., но не здесь.
И это касается всех опсосов.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Openpharmacist, якщо ти дійсно прибутковий абонент для слона, можеш подзвонити котам, понити шо всьо дуже дорого і запитати за знижку - є вірогідність що тобі її дадуть. Але якщо це поличний номер, або ти платиш 75грн за Базу і приносиш тільки збиток - то звісно хрін тобі, а не лояльність)

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, якщо ти дійсно прибутковий абонент для слона, можеш подзвонити котам, понити шо всьо дуже дорого і запитати за знижку - є вірогідність що тобі її дадуть. Але якщо це поличний номер, або ти платиш 75грн за Базу і приносиш тільки збиток - то звісно хрін тобі, а не лояльність)
Номер не поличковий. Контракт. На особовому рахунку 5 номерів. Всі контрактні. Тарифи за 15 років різні були. Навіть "безлім" отой, давній-давній. З "прямим номером" 214-44-44. :ROFLMAO: Жодної лояльності. А телефонувати та клянчити щось, то таке... Не хочу просити якихось преференцій. Добиває відношення до абонентів. Я ж не один такий. Є ті, хто платить набагато більше і теж ніякої лояльності від оператора.

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
Тобто падлюки примусово увімкнуть платну послугу.

"Зверніть увагу! З 10 вересня будуть автоматично відключені у всіх абонентів послуги: Автовідповідач, Хто дзвонив та Повідомити про мене.
Для подальшого користування цими сервісами необхідно замовити нову послугу На зв'язку, для підключення – *139*1#.
Вартість послуги – 10 грн/міс. Більше про зміни kv.st/co2"
(с)

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Тобто падлюки примусово увімкнуть платну послугу.

"Зверніть увагу! З 10 вересня будуть автоматично відключені у всіх абонентів послуги: Автовідповідач, Хто дзвонив та Повідомити про мене.
Для подальшого користування цими сервісами необхідно замовити нову послугу На зв'язку, для підключення – *139*1#.
Вартість послуги – 10 грн/міс. Більше про зміни kv.st/co2"
(с)
Чесно, якщо ця послуга буде працювати так як Хто дзвонив та Повідомити про мене, то навіть 10 грн воно не коштує.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху