Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Похоже, что ждут окончания последнего начисленного пакета на старом тарифе. Может лень составлять формулу пересчета трафика по новым тарифам. У меня 10-го следующий съем абонки. До этого числа наверное и не переведут.
На живца ловят. Ждут, пока пополнишь на сумму старой абонки и сразу переведут. Если пополнения не хватит на новый тариф, будут слизывать по 10 грн. Я так думаю, с этими переводами, много народу перестало пополнять номера, вот и изголяются, как бы еще чпокнуть своих абонов...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Мои наблюдения - не перевели номера, которые "голодали". И свежепереведенные в тариф.

Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
Напоминал о себе 25 и тогда же и пополнился, они меня не уведомили что абонплата не снята и пришлось поругаться с оператором

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Мои наблюдения - не перевели номера, которые "голодали". И свежепереведенные в тариф.

Нет, есть номер, ежемесячно пополняющийся на 55, последняя абонка была позавчера (31.03), на 75 не перевели.

Місто
Шостка
Re: Новые тарифы предоплаты «Безлим» с 04.10.2018

Підкажуть, що чутно щодо нового тарифу "Щедрий 2019". Сьогодні в місті бачив сітілайт з рекламою. Однак більше ніяких деталей не було.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro

Щедрий != Безлим :(

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro

Региональный тариф вроде Дайте ще или Z-тариф?
Сумская область явно не приоритетный регион для КС, чтобы здесь нагнетать внимание бордами, если тариф будет национальным

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)

Підкажуть, що чутно щодо нового тарифу "Щедрий 2019". Сьогодні в місті бачив сітілайт з рекламою. Однак більше ніяких деталей не було.

В рекламі його називали "Щедрий безлім" , назва самого тарифу - "Дайте ще". Зараз він закритий для підключення...

Місто
Шостка

Добавлено через 1 минуту
В рекламі його називали "Щедрий безлім" , назва самого тарифу - "Дайте ще". Зараз він закритий для підключення...
Дякую за відповідь. Чекаємо 15.04....

Останнє редагування:
Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
Місто
м. Кам'янське

anikola, сфоткай этот ситилайт с рекламой нового тарифа.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Заметил, что с Киевстар Онлайн бесплатно можно перейти только на Максимальный Безлим, на остальные просит 20 гривен за переход. Хотя с КС Онлайн 3G можно было перейти бесплатно на все тарифы, кроме Комфорта.

Также, теперь при смене тарифа не дают халявные 50 мб инета на день :(

Місто
Черновцы
Заметил, что с Киевстар Онлайн бесплатно можно перейти только на Максимальный Безлим, на остальные просит 20 гривен за переход. Хотя с КС Онлайн 3G можно было перейти бесплатно на все тарифы, кроме Комфорта.

Также, теперь при смене тарифа не дают халявные 50 мб инета на день :(
Я зараз на Київстар Онлайн і у всі тарифи, окрім Комфорту, безкоштовний перехід.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху