Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
От идеи с подписками на СМИ, скидкой на такси, бесплатной доставкой отказались?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Шо то взагалі "ні о чьом"...
Радує тільки наявність "щоденного ананізму"
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу було недостатньо, знімається 10 грн за пакет послуг на один день. Якщо на вашому рахунку менше 10 грн, знімається вся сума, яка є у залишку, і ви отримаєте цей пакет за спеціальною ціною.
і округлення до 200кб
Списання кожних 200 КБ, що входять у нетарифікований обсяг мегабайтів, здійснюється в момент прийому/передачі першого байта кожних 200 КБ даних.

Місто
Одеса, Україна 🟦🟨
Больше всего умиляет теперешний "Видео без границ". Вместо безлимита за своевременную оплату, тупо удвоить пакетные МБ. 😵
Теперь и представить страшно, что с контрактом могут сотворить.

Місто
Запорожье
Чет вообще грустно...добавили интернета(а кое где и безлим забрали),ни минут не добавили,ни платных подписок.Единственное в развлечениях фортнайт добавлен,и фифа.Хорошо хоть цены прежние остались.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Как по мне, неплохие тарифы получились (за исключением урезания безлима в Видео без Границ) ИМХО. Лучше, чем "сливал" Sancosan. Через несколько часов создам тему новых тарифов, если конечно никто не опередит.

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Региональных тарифов не будет?
Их пока не трогают
Персональное предложение! 20000 Мб, безлим в сети и 300 мин на другие мобильные и за рубеж. Закажите тариф до 04/09/2020 и получите 1-й пакет услуг без оплаты, далее за 100 грн/4 недели. Тел. 477

Місто
Кропивницький
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Чи то я сліпий, чи то дах у мене їде, але я бачу одне і те ж наповнення в тп, з різними назвами. Питань ні в кого не виникає? Нє? А між ними є хоч якась різниця, крім назви? Чи це спеціально таке вкидання зробили? І головне, ніхто й не цікавиться, в чому між ними різниця...

• Like
Реакції: drmz

Morino

Користувач
Місто
Львів
Чи то я сліпий, чи то дах у мене їде, але я бачу одне і те ж наповнення в тп, з різними назвами. Питань ні в кого не виникає? Нє? А між ними є хоч якась різниця, крім назви? Чи це спеціально таке вкидання зробили? І головне, ніхто й не цікавиться, в чому між ними різниця...
Подякуйте що хоть залишили соц.мережі і безлім на відео у ютуб.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Дякую, аж пiдскакую!
Это что, такая разновидность мазохизма? Дякувать за то, что ухудшили?
Не нравится тариф - переходи на другой, не нравится оператор - рецепт тот же.

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
По сути, новые тарифы- немного подправленные старые. Так что могло быть хуже. Скорее всего с контрактом будет подобное. Поживем- увидим.

Svantesson

Заблокирован
Місто
г. Запорожье
Ну, например, вторую бесплатную симку забрали в "Видео без границ".

• Like
Реакції: drmz

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Я, взагалі-то, питав, чи є між тими тп якась різниця, крім назви? Це у всіх так показує, чи лише у мене?
Зачем снова "перезаливать" флуд, ведь несколько страниц назад, вроде, разобрались по данному вопросу?..:mad: https://red-forum.com/threads/Чергові-зміни-в-тарифах-Київстар.23728/post-1624343

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху