Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:

Camael

FO:KJpowpx
Місто
Харьков
Я правильно понял - теперь дешевле 80 грн у лайфа нет тп на предоплате?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Camael, смотря что интересует, безлим в сети ?

Georg

Честь имею!
Місто
Винница
Morino, Вы писали в своем сообщении, что ссылка "Висить на сайті, нічого не забрали.", но новость, описанную gen таки убрали, а если не убрали, то дайте на нее ссылку или измените свое утверждение. Вы вводите людей в заблуждение, они информацию не проверяют и не делают соответствующих выводов.

Я считаю этот момент важным по причине метания оператора: сначала анонсировать изменения в одной новости 3-х популярных тарифах и почти сразу ее убрать.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, Вы писали в своем сообщении, что ссылка "Висить на сайті, нічого не забрали.", но новость, описанную gen таки убрали, а если не убрали, то дайте на нее ссылку или измените свое утверждение. Вы вводите людей в заблуждение, они информацию не проверяют и не делают соответствующих выводов.

Я считаю этот момент важным по причине метания оператора: сначала анонсировать изменения в одной новости 3-х популярных тарифах и почти сразу ее убрать.

Ну переписали вони лише текст, но зміни не забрали, ось тут все пише Абсолютна свобода https://m.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/absolute-freedom/

3g свобода https://m.lifecell.ua/uk/mobilnij-zv...-plus-svoboda/

Смартфон 2018 - https://m.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/170/ що не так?

Georg

Честь имею!
Місто
Винница
Morino, третий раз спрашиваю Вас: общая новость с сайта где делась?
С какой стати ее переписали - не вносить смуту в массы!

Давай ка посчитаем по скольким тарифам и пакетам анонсированы изменения:
1. 3G+ Свобода пакет услуг М
2. Абсолютна Свобода пакет услуг S
3. Смартфон 2018 пакет услуг S
4. Смартфон 2018 пакет услуг M
5. Смартфон 2018 пакет услуг L
6. Хайп 2018
7. Хайп
8. Звонки всем
9. Звонки всем 2017
10. 3g Смарт 69
11. Звонки заграницу

Я что-то мог упустить, но суть от этого не меняется: Лайф конкретно понесло в далекий космос, и он возомнил себя оператором №1.
Это нехорошо.
Его примеру могут последовать остальные операторы если волна всеобщего возмущения не поднимется. Вот чтобы этого не произошло – Лайф убрал одну большую новость разделив ее на много маленьких, менее заметных.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Morino, Давай ка посчитаем по скольким тарифам и пакетам анонсированы изменения:
1. 3G+ Свобода пакет услуг М
2. Абсолютна Свобода пакет услуг S
3. Смартфон 2018 пакет услуг S
4. Смартфон 2018 пакет услуг M
5. Смартфон 2018 пакет услуг L
6. Хайп 2018
7. Хайп
8. Звонки всем
9. Звонки всем 2017
10. 3g Смарт 69
11. Звонки заграницу

Забыли
12. Лайфхак 2018 и Лайфхак Плюс 2018
13. Лайфхак за 119 грн и Лайфхак Плюс за 169 грн

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5
Пришло сообщение. Указано, что переход на любой тарифный план бесплатно. Но при попытке перехода на ТП Единый выставляет стоимость 50 грн :feel:

Вкладення

• A3DDFC8E-0A45-433A-98AD-41FE3531B743.jpg
    A3DDFC8E-0A45-433A-98AD-41FE3531B743.jpg
    17.9 КБ · Перегляди: 88
Місто
Київ
Трохи дивно читати обурення. Я хоч і нещодавно на форумі, але вже зрозумів, що тут переважно спілкуються заможні і дуже заможні люди, яким подобається все більше і більше платити за зв'язок і за кабельне телебачення (для прикладу, почитайте тему про "тріолан"...). Абонентам подобається, коли оператори постійно підвищують тарифи, це нібито робить людей більш крутими (погодьтесь, стоячи в тролейбусі, сказати в телефон: "я плачу 250грн/месяц за связь в лайфє" - це дуже пафосно і у всіх інших пасажирів тролейбуса викликає неймовірну заздрість щодо казкового багатства окремого індивідума).
Тепер про себе... Був мій лайф з копійками на рахунку - і буде так і надалі. Ще одна картка лежить на поличці.
Ніяких сімок поки в унітаз не викидатиму, але і більше 10грн/рік від мене "лайф" не отримає

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Пришло сообщение. Указано, что переход на любой тарифный план бесплатно. Но при попытке перехода на ТП Единый выставляет стоимость 50 грн :feel:
Лайф: Та що таке зараз 50 грн? Та це майже задармо. Тому, так і напишемо: перехід безкоштровний.:D

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
.. Був мій лайф з копійками на рахунку - і буде так і надалі. Ще одна картка лежить на поличці.
Ніяких сімок поки в унітаз не викидатиму, але і більше 10грн/рік від мене "лайф" не отримає

Это все зависит от того насколько связь важна и нужна . Вот я без 3g не могу уже , поэтому я понимаю что операторы вбухали миллиарды и хотят теперь это окупить.
А пользовался бы только голосом ,то ,тоже говорил бы что мне и 10 грн хватает

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху