в мене той номер весь час в модемі стояв, звонив я з нього дуже рідкотак легко відмовився від номеру яким постійно користувався?Ну всьо гуд бай лайф перейшов на водафон, швидкість в три рази більша
у меня уже ушёл, был на контракте с 2019 года, после приколов з закрытием тарифного плана которым я пользовался перешёл к водафону пока что не жалею, скорость выше в три раза и дешевле на 50грнлайф уйдет в архив с такими приколами...
Post automatically merged:
Є ж три чарівні літери MNPтак легко відмовився від номеру яким постійно користувався?
для MNP треба дія або bankid яких в мене немає. і найближчим часом не буде з міркувань безпеки і спокоюв мене той номер весь час в модемі стояв, звонив я з нього дуже рідкотак легко відмовився від номеру яким постійно користувався?Ну всьо гуд бай лайф перейшов на водафон, швидкість в три рази більша
у меня уже ушёл, был на контракте с 2019 года, после приколов з закрытием тарифного плана которым я пользовался перешёл к водафону пока что не жалею, скорость выше в три раза и дешевле на 50грнлайф уйдет в архив с такими приколами...