Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
Ну всьо гуд бай лайф перейшов на водафон, швидкість в три рази більша
лайф уйдет в архив с такими приколами...
у меня уже ушёл, был на контракте с 2019 года, после приколов з закрытием тарифного плана которым я пользовался перешёл к водафону пока что не жалею, скорость выше в три раза и дешевле на 50грн
так легко відмовився від номеру яким постійно користувався?
в мене той номер весь час в модемі стояв, звонив я з нього дуже рідко
Post automatically merged:

Є ж три чарівні літери MNP
Ну всьо гуд бай лайф перейшов на водафон, швидкість в три рази більша
лайф уйдет в архив с такими приколами...
у меня уже ушёл, был на контракте с 2019 года, после приколов з закрытием тарифного плана которым я пользовался перешёл к водафону пока что не жалею, скорость выше в три раза и дешевле на 50грн
в мене той номер весь час в модемі стояв, звонив я з нього дуже рідко
для MNP треба дія або bankid яких в мене немає. і найближчим часом не буде з міркувань безпеки і спокою

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
для MNP треба дія або bankid яких в мене немає. і найближчим часом не буде з міркувань безпеки і спокою

Вы имеете в виду для подключения?
Можно просто в магазин прийти с паспортом.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Місто
Днепр
Можете подсказать, знающие рэдовцы? Перешел с КС на Лайф, буквально на сутки не успел на акционный Вильный Лайф, как вариант остается ТП Макси. Но в приложении система не дает перейти на него за акционную сумму 190грн, требует пополнения на 300грн. Как правильно все выполнить, а то как-то и смысла в переходе и не было...

Місто
Рівне
Можете подсказать, знающие рэдовцы? Перешел с КС на Лайф, буквально на сутки не успел на акционный Вильный Лайф, как вариант остается ТП Макси. Но в приложении система не дает перейти на него за акционную сумму 190грн, требует пополнения на 300грн. Как правильно все выполнить, а то как-то и смысла в переходе и не было...
ussd кодом пробував перейти?

Місто
Днепр
ні. Який саме код?
Зараз сім активована, але тп на ній немає

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro

Вы имеете в виду для подключения?
Можно просто в магазин прийти с паспортом.
Ближайший магазин 100км от меня

Morino

Користувач
Місто
Львів
ні. Який саме код?
*707# або якщо не піде то по *141#

Місто
Днепр
ні. Який саме код?
*707# або якщо не піде то по *141#
Дякую.
за *707# не дало перейти, (190грн замало, будь ласка поповните до 300грн) хоча в ussd було зазначен тариф за 190грн/мес.
за *141# заявку прийнято, чекайте)))
ps. тиша. може надо закинути 300грн, а зніметься 190грн?

Останнє редагування:
Місто
Днепр

Morino

Користувач
Місто
Львів
Хоть бы знать сколько ждать. Офприложение категорически отказывается переводить, на счету ровно та сумма, которую я закинул на счет-190грн
Подзвоніть 5433 точно скажуть

Місто
Днепр
Хоть бы знать сколько ждать. Офприложение категорически отказывается переводить, на счету ровно та сумма, которую я закинул на счет-190грн
Подзвоніть 5433 точно скажуть
ага, гарний жарт)))
до оператора швидше пішки дойти, ніж дочекатись відповіді.

Місто
Днепр

дочекатись відповіді.
Я в темі про акції вказував,-писав в телеграм бот.
така же швидкість, як і в колл-центрі. Вчора чекал пару годин, сьогодні також чекаю. Через годину-дві чат автоматично завершується.
Тільки чекати по всім напрямкам.

Місто
Днепр

Morino

Користувач
Місто
Львів
така же швидкість
Згоден, але ж не треба чекати слухаючи їхню мерзенну мелодію.
100 років не спілкувався з оператором, але тут все стабільно, чекайте годинами, днями, тижнями)))
Провірив щойно на оплаченому платимум лайф, за 1хв оператор в чаті тг приєднався, але тут в кого платинум тут швидко з'єднюють з оператором

Останнє редагування:
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху