Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, Ого-го-го! Оце влупили покращення. Там що Шелемба з глузду з'їхав? Руки геть від "Потужного"!!!
Хочете прикол, мало того, дзвоню 5433 а там оператор каже з 14.12. кажу які 14.12 як на сайті з 26.11 кажу що вживаєте, в мене шок, ну завтра глянем куди то переведуть.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Morino, Зараз в мене тариф "Потужний" за 100грн. Обіцяли до 2026р його не змінювати (фіксована ціна). Якщо умови змінять в 2025р, чи є смисл писати скаргу?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, Зараз в мене тариф "Потужний" за 100грн. Обіцяли до 2026р його не змінювати (фіксована ціна). Якщо умови змінять в 2025р, чи є смисл писати скаргу?
Обіцяють ціну не міняти, а от умови будем взнавати кому прийде смс про зміни з 06.11

Місто
kiev

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Щось цікаве в в чаті відбувається. В мене тариф лайфселл платинум є тарифна підписка майже до літа 2026, є підключена послуга мульти сім. А оператор написав: Сам тариф змінить назву. Тарифна підписка у Вас залишається. Щодо послуги Мульти залишається як і раніше.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
  • Wow
Реакції: cat

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Нічого не закривають
та закриваються.
Подальше обслуговування абонентів буде продовжено на умовах інших тарифних планів зі збереженням поточного рівня вартості пакету послуг

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху