Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Хмельницький
так в данному випадку ТП ''змінюють назву''
Змінюють назву і закриваються.
Типу "Потужний" стає "Потужний2025" (змінює назву) і закривається. А клієнта переводять на НОВИЙ! тарифний план "Потужний" чи з іншою назвою.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
Поки що не зрозуміло, куди переводять. Давайте дочекаємось смс, яке вони обіцяли. В мене тариф «Смарт сімʼя», повідомлень не було.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
На нові тарифи можуть вже кидати від сьогодні: Починаючи з 06 листопада 2025 року абоненти будуть повідомлятися в SMS щодо початку їх обслуговування на умовах нових тарифних планів. Напевно будуть підвязуватись до вашої абонплати дати, або всіх гамузом з тарифу перекидувать будуть.
Post automatically merged:

Не панікуємо раніше часу. Це в всії операторах таке буде)

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Прийшло повідомлення..
Це просто геніально. А не простіше було просто змінити поточні тарифи.
Вони ж завжди так робили, для чого в цей раз все міняти? Розіслали б всім смс типу "До нас постійно звертаються з проханням зменшити вдвічі кількість хвилин та мегабайт, та вдвічі підняти абонбляту. Ми більше не можемо ігнорувати запит наших клієнтів, тому ......"

Останнє редагування:
Місто
Киев
Прийшло повідомлення..
Жестяк ... Ваш "Вільний Лайф" переведемо у "Вільний Лайф 2025" і закриємо, і називатись Ваш тариф буде "Вільний Лайф". Я все вірно зрозумів?
Интересно, что же там ихние маркетологи курят ?

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху