Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Мариуполь => Тернопіль
Я все ще на тарифі "Смарт Лайф", брав підписку на рік, лишилася одна абонка. Прийшло смс, що з 26.11 тариф буде закрито і новий і буде переведено на новий тариф. Безкоштовний перехід до 14.12. Хто що порадить, куди перейти? 95 повідомлень на форумі не маю, можно в особисті)) Головне інтернет, 500 хв зараз далеко не кожен місяць використовую
Якщо сім-карта, за останні два-три місяці , не була за кордоном, то ні ікуди переходити не треба. Тариф залишиться той же, тільки без можливості вимкнути денну абонплату. Якщо був, або знаходиться за кордоном, звертайся в особисті, підкажу як лишити старий тариф.
дякую, за кордоном давно не був і поки що не планує

Місто
Хмельницка обл
Привіт. Моя ситуація . Тариф починався з жари, де було 20 гб і все інше. Донедавна це все було доступно в роумінгу, хвилини не працювали. Зараз куплена тарифна підписка, залишилось ще 8 пакетів. І в роумінгу за новими умовами доступно лише 7 гб. Тут вище є повідомлення що переводили деяких на "Смарт Лайф Роумінг" . Емоцій багато до оператора. Що реально написати в підтримку (повернення коштів на рахунок чи якийсь інший тариф)? Бо це якийсь крінж в порівнняні з тими ж кс і vodafone, де в режимі спілкування хоча б дають якісь непублічні тарифи. Я так розумію що при зміні тарифу підписка злітає (повертається бонусами) чи як?

Останнє редагування:
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху