Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
«Інформуємо, що з 06.03.24 у тарифному плані «lifecell Сім’я» змінюється наповнення пакету послуг: безлімітний інтернет, 1000 хв на всі номери по Україні (вкл. lifecell), lifecell безліміт після їх використання, 100 SMS за 50 грн/30 днів. Інфо: s.lifecell.ua/l-sim-u»

Хвилини по Лайф порізали, але більше на інші номери. Хоч абонплату зберегли
Безлімітний інтернет яке має обмеження?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
«Інформуємо, що з 06.03.24 у тарифному плані «lifecell Сім’я» змінюється наповнення пакету послуг: безлімітний інтернет, 1000 хв на всі номери по Україні (вкл. lifecell), lifecell безліміт після їх використання, 100 SMS за 50 грн/30 днів. Інфо: s.lifecell.ua/l-sim-u»

50 Гб

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

50 Гб
М-да! Для семьи маловато!

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

50 Гб
для одного номера ) це іншій тариф

Morino

Користувач
Місто
Львів

50 Гб
За таку плату то нормально.

Morino

Користувач
Місто
Львів
А от в "Друзях" збільшили абонплату, й прибрали безлім всередині мережі

Інформуємо, що з 06.03.24 у тарифному плані «lifecell Друзі» змінюється ціна та покращується пакет послуг: 30 ГБ, 1000 хв на всі номери по Україні (вкл. lifecell), lifecell безліміт після їх використання, 100 SMS за 120 грн/30 днів.
А для кого такий тариф видають?

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Мне даже лучше будет, а вот говоруны часами внутри сети могут быстро слить эту 1000 и на внешку минут не останется. Сейчас 300 внешка и безлим внутри сети изначально. Кому как короче)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
А если до 06.03 заказать тарифную подписку на тариф Друзья, то стоимость будет снимать старую в рамках подписки, а условия будут уже новые?
То бишь выгода?

• Like
Реакції: idea

Zetonik

Заблокирован
Місто
Львів
А если до 06.03 заказать тарифную подписку на тариф Друзья, то стоимость будет снимать старую в рамках подписки, а условия будут уже новые?
То бишь выгода?
Так, вартість стара а умови нові.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10

Як отримали тариф? Ви працюєте в лайфселі?

gredox

Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Тарасио, це для вибраних, туди вхід замовлений
Мені пояснювали що тільки для працівників лайфсел,а не для простих грішних.
Да. Этот тариф днём с огнём не найдешь. Я на маркете уже года 2 пытаюсь найти, кто смог бы перевести. Безрезультатно, увы :(

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Тарасио, це для вибраних, туди вхід замовлений
Мені пояснювали що тільки для працівників лайфсел,а не для простих грішних.
Да. Этот тариф днём с огнём не найдешь. Я на маркете уже года 2 пытаюсь найти, кто смог бы перевести. Безрезультатно, увы :(
Теоретично переведуть і потім заберуть) лайфсел дири закриє скоро) кц пише тільки для своїх.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Тарасио,
ну тю... я еще понимаю - как у VF Partner, ноль абонки за подобное наполнение, да еще и доплачивают за реги - а тут, сотку отдай фиг знает за что (пакет не фонтан) да еще и для своих. ИМХО :zek:

gredox

Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Теоретично переведуть і потім заберуть) лайфсел дири закриє скоро) кц пише тільки для своїх.
Ну в принцыпе все в этой жизни не вечно.
Тариф могут любой порезать всегда.
Ну даже не получилось попробовать 😂

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Ну в принцыпе все в этой жизни не вечно.
Тариф могут любой порезать всегда.
Ну даже не получилось попробовать 😂
Завжди є шанс отримати те саме наповнення взагалі за 0 грн через ТЦК. Безпосередній командир складає списки побратимів, які потребують пільгових умов і надсилає заявку в Лайфселл ел.поштою. 1-2 доби і ви насолоджуєтесь акційним зв'язком.

Вкладення

• signal-2024-02-28-09-02-07-460.jpg
    signal-2024-02-28-09-02-07-460.jpg
    94 КБ · Перегляди: 115
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Пользуюсь с 2018 года, причём друг который переводил уже не сотрудник lifecell (он там работает и дальше, но как-то за штатом). Он тогда говорил, что это для семей сотрудников, но я человек 10 мигронул на этот ТП, у всех работает нормально. Когда этот ТП в тарифную подписку добавили, вообще шикарно стало.

Останнє редагування:
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху