Шмарклі...

• Автор теми Irop
  • Дата створення

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
сьогодні за необхідністю взяв в знайомої модем, підключений до інтера і проплачений. вона пішла. сам встановити не зміг, подзвонив в підтримку. там відмовилися допомогти налаштувати з'єднання. поки не скажу номера модема або договору. Прізвище власника їм не підійшло. Бачачи таку справу, попросив допомогти налаштувати з'єднання для телефону, з якого дзвонив (інтерівського)
перемикнули на тех. спеціаліста, далі я слухав 30 з зайвим хвилин музику, потім дзвінок завершився вдруге я не став дзвонити.
отакий сервіс.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Re: Технические вопросы

Игорь, в чем суть технического вопроса по теме?

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

я модем вставив , встановив драйвера, я так зрозумів і навіть ярлик з'явився в мережних підключеннях. але коли я дзвонив, то після перевірки імені та паролю отримував відлуп. лише згодом власник модема телефоном підказала,що слід вводити пароль та логін - IT. До речі, дзвонив на 46 11 46 - якщо правильно пам'ятаю,це номер СЦ Житомира. Трубку ніхто не підняв. Хоча я міг і помилитися з номером.

я ще подумав - шкода що в мене нема номеру Сергія. з іншої сторони, якщо Сергій допомагатиме в таких питаннях бажаючим з усієї України - коли ж працювати ? :)

Останнє редагування:

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
боюся висловити свою здогадку, хто ж створив від мого імені цю тему з такою назвою?

за суттю це міг зробити тільки чудак на букву м.
але,знаючи, що такі теми можуть робити лише модератори, я не скажу, що це робив чудак на букву м.

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

Irop, так инет заработал?
как я понял проблема была в том, что не знал пароль и логин?

• Like
Реакції: Irop

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power

проблема была в том
что не смог почитать оф сайт, и настроить самостоятельно подключение )))

я не в тій темі запостив свої шмарклі?
боюся висловити свою здогадку, хто ж створив від мого імені цю тему з такою назвою?
Название темы соответствует твоему же наполнению :D

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

что не смог почитать оф сайт, и настроить самостоятельно подключение )))
проблема в том что без инета тяжело прочитать офсайт, а про тестовое подключение под логином test он тоже не знал.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
за суттю це міг зробити тільки чудак на букву м.
Спасибо, я тебя тоже очень уважаю. :)
Поскольку в данном разделе есть неофициальный модератор, отслеживающий порядок в темах, и вместо ответов на офтопные вопросы указывает на непрофильность сообщения, решил, что тема, где можно будет писать овсемподряд, будет актуальна. Ну а название сопли удачно подсказаны тобой. Здесь можно будет пожаловаться на судьбу, на неработающее что-то-там, или буду сносить сюда все то, что упомянутый модератор(неофициальный) забракует в других темах как офтоп...

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
kori, пробовал или побывал?

odessama

Заблокований
Місто
Одесса
сьогодні за необхідністю взяв в знайомої модем, підключений до інтера і проплачений. вона пішла. сам встановити не зміг, подзвонив в підтримку. там відмовилися допомогти налаштувати з'єднання. поки не скажу номера модема або договору. Прізвище власника їм не підійшло. Бачачи таку справу, попросив допомогти налаштувати з'єднання для телефону, з якого дзвонив (інтерівського)
перемикнули на тех. спеціаліста, далі я слухав 30 з зайвим хвилин музику, потім дзвінок завершився вдруге я не став дзвонити.
отакий сервіс.

Если суппорт замучился отвечать, значит это у многих проблемы.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin

sarmat, а над каким языком издевается Ігор? И так, для справки, есть такое слово в русском языке - "отлуп", о него глаза не ломаете?

Останнє редагування:
Зверху