Шмарклі...

• Автор теми Irop
  • Дата створення

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
сьогодні за необхідністю взяв в знайомої модем, підключений до інтера і проплачений. вона пішла. сам встановити не зміг, подзвонив в підтримку. там відмовилися допомогти налаштувати з'єднання. поки не скажу номера модема або договору. Прізвище власника їм не підійшло. Бачачи таку справу, попросив допомогти налаштувати з'єднання для телефону, з якого дзвонив (інтерівського)
перемикнули на тех. спеціаліста, далі я слухав 30 з зайвим хвилин музику, потім дзвінок завершився вдруге я не став дзвонити.
отакий сервіс.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Re: Технические вопросы

Игорь, в чем суть технического вопроса по теме?

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

я модем вставив , встановив драйвера, я так зрозумів і навіть ярлик з'явився в мережних підключеннях. але коли я дзвонив, то після перевірки імені та паролю отримував відлуп. лише згодом власник модема телефоном підказала,що слід вводити пароль та логін - IT. До речі, дзвонив на 46 11 46 - якщо правильно пам'ятаю,це номер СЦ Житомира. Трубку ніхто не підняв. Хоча я міг і помилитися з номером.

я ще подумав - шкода що в мене нема номеру Сергія. з іншої сторони, якщо Сергій допомагатиме в таких питаннях бажаючим з усієї України - коли ж працювати ? :)

Останнє редагування:

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
боюся висловити свою здогадку, хто ж створив від мого імені цю тему з такою назвою?

за суттю це міг зробити тільки чудак на букву м.
але,знаючи, що такі теми можуть робити лише модератори, я не скажу, що це робив чудак на букву м.

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

Irop, так инет заработал?
как я понял проблема была в том, что не знал пароль и логин?

• Like
Реакції: Irop

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

проблема была в том
что не смог почитать оф сайт, и настроить самостоятельно подключение )))

я не в тій темі запостив свої шмарклі?
боюся висловити свою здогадку, хто ж створив від мого імені цю тему з такою назвою?
Название темы соответствует твоему же наполнению :D

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

что не смог почитать оф сайт, и настроить самостоятельно подключение )))
проблема в том что без инета тяжело прочитать офсайт, а про тестовое подключение под логином test он тоже не знал.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
за суттю це міг зробити тільки чудак на букву м.
Спасибо, я тебя тоже очень уважаю. :)
Поскольку в данном разделе есть неофициальный модератор, отслеживающий порядок в темах, и вместо ответов на офтопные вопросы указывает на непрофильность сообщения, решил, что тема, где можно будет писать овсемподряд, будет актуальна. Ну а название сопли удачно подсказаны тобой. Здесь можно будет пожаловаться на судьбу, на неработающее что-то-там, или буду сносить сюда все то, что упомянутый модератор(неофициальный) забракует в других темах как офтоп...

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
kori, пробовал или побывал?

odessama

Заблокирован
Місто
Одесса
сьогодні за необхідністю взяв в знайомої модем, підключений до інтера і проплачений. вона пішла. сам встановити не зміг, подзвонив в підтримку. там відмовилися допомогти налаштувати з'єднання. поки не скажу номера модема або договору. Прізвище власника їм не підійшло. Бачачи таку справу, попросив допомогти налаштувати з'єднання для телефону, з якого дзвонив (інтерівського)
перемикнули на тех. спеціаліста, далі я слухав 30 з зайвим хвилин музику, потім дзвінок завершився вдруге я не став дзвонити.
отакий сервіс.

Если суппорт замучился отвечать, значит это у многих проблемы.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa

sarmat, а над каким языком издевается Ігор? И так, для справки, есть такое слово в русском языке - "отлуп", о него глаза не ломаете?

Останнє редагування:
Зверху