Що ви вигравали?

• Автор теми NRG
  • Дата створення
Місто
Верхнеуральск
Телефон
Айфон 3G
Выиграл в Мегафоне:
айфон 3G, два нетбука, модем, футболку, кепку, кружку, пять кошельков, шарф, перчатки, шапку ну все не припомню уже.
В лотерею мобиллион:
около 4 000 руб (при этом брал только бесплатные лотерейные билеты),
В газете смс-экспресс:
5 000 руб

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Місто
Запорожье
Телефон
2610
http://zhivchik.ua/content/view/401/43/lang,uk/
ось, хто купує живчик, виграти 10 грн - не так важко , просто тререба ввести код, і дочекатися коли буде наприклад 10 годин 00 хв 01 сек - натиснути - зареєструвати - і ви виграли ( я так в минулому році диски живчика з мультфільмами вигравав - з 10 спроб - 8 виграшних було ( диски отримав поштою)

Stanislav

alter ego)
Місто
Вижница
Телефон
SE, Sharp.
лично фигню по мелочи выигрывал,а вот буквально недели две назад тесть коллеги по роботе в лотозабаву джек-пот срезал, в 1лимон гривен.:)

Місто
Київ
Телефон
Motorola L7c (Інтертелеком) Fly DS400 (Beeline, Kyivstar) Fly DS186 (МТС, МТС)
Був в селі в тещі і зіткнувся в магазині з щасливим чоловіком, який був в процесі знищення чергового виграшу від Оболонь, він допивав 8 виграну пляшку пива, продавець підтвердила і мені запропонувала взяти участь.
А той дядько виграв ще й 9 пляшку, але мабуть в силу фізіологічних особливостей організму вирішив не знищувати виграш, а подарував якимось своїм знайомим які були в тому магазині-генделику.

З.І. В моїх двох пляшках виграшу не було:confused:, а то можливо і я б такий пішов з того генделика.:alkash:

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат
Все эти акции и выиграши - для лохов, которые думают, что успех может упасть с неба без напряжения булок.

Vall

Туман
Місто
Киев
Выиграл в рулетку в 2002г.1900грн, после этого принципиально не играю

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Все эти акции и выиграши - для лохов, которые думают, что успех может упасть с неба без напряжения булок.
имхо все эти акции для тех, кто обычно пьет 1 бутылку за 2 дня, а во время акции начинает пить 1 бутылку в день, надеясть выиграть еще третью.
трезвомыслящие люди никогда не рассчитывают выиграть машину/квартиру/вертолет/пароход в таких акциях.

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат
имхо все эти акции для тех, кто обычно пьет 1 бутылку за 2 дня, а во время акции начинает пить 1 бутылку в день, надеясть выиграть еще третью.
трезвомыслящие люди никогда не рассчитывают выиграть машину/квартиру/вертолет/пароход в таких акциях.
Я вообще в принципе :) первый пост не читал :D

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Оболонські 0,5 я можу ящиками вигравати, тільки я пива не п'ю.
View hidden content is available for registered users!

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Останнім часом відправив штук 10-12 Львівських, виграв 2*10 грн. А з самих великих виграшів - палатка від Чеського пива Фазан, 1000 грн на покупки в Домотехніці.
І ще згадується старпак djuice за колкаколу з красивим номером номером 6363738

Добавлено через 3 минуты
А ось сусід виграв Таврію в якусь лотарею, ще казав, що його по телевізору показували...

Останнє редагування:

NRG

Воины света! Воины добра!
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128
Вспомнил... 2 грн от 2л Львовского отец под крышкой нашел.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
ще в сухариках "3 корочки" гривню знайшов:)

Місто
Луцк
Телефон
Iphone 4
200 DM, Сони Эриксон MBS-100 и еще дох. чего по мелочи...:)

Зверху