Що ви вигравали?

• Автор теми NRG
  • Дата створення

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Ну и что? В тихом омуте черти водятся. Я бы всё равно паспортные данные не озвучивал.
за всю свою жизнь человек СТОЛЬКО раз светит паспорт, что просто смешно бояться его светить в официальных акциях серьезных фирм...

SML

Місто
Ялта
Последний выигрыш телефон Nokia 2710 акция от Nokia
На сайте нужно было в вести свой IMEI телефона Нокиа

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хорошая такая акция - озвучь свои паспортные данные за 100 гр..
Ти не уявляєш, скільки я з'їв шоколаду, скільки зареєстрував кодів, аби озвучити їм свої паспортні дані для виграшу, але мені не випала така нагода. Як це можна об'яснити?

Добавлено через 3 минуты
SML, мої вітання.

Добавлено через 7 минут
Выиграл как-то сертификат на 300грн. на покупку повара в Фокстроте.
:)

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
позавчера - подарок от шоколада "Корона".
купил молочную шоколадку за 6,65, отправил код, через 10 мин пришел ответ, что я выиграл 100 грн, просьба перезвонить по номеру 0-800.
перезвонил, озвучил паспортные данные, в течении 14 дней ожидаю сообщение о готовности денежного перевода на банк "Аваль".

Добавлено через 37 секунд
акция кстати с 01.09 по 31.10
В Билле проводилась акция. При покупке товара от Короны на 15грн можно было выиграть, либо ручку с красным шнурком(для телефона/флешки), либо брендированную чашку, либо шоколадку(клубничные дольки), либо зонт. Взял 4-5ручек, 3чашки, 3-4шоколадки, 2зонта:)
Проведённые коды дали 2*100грн для "Здійснення бажань".:apl:

Добавлено через 3 минуты
Alex, смска об наличии перевода в Авале приходила?
В прошлом году долго воевал с ними, т.к. смс не приходила. Потом оказалось, что в тексте смс нет ничего важного. Но смс так и не приходила.

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
yahoo, дня 3 назад смска пришла, но я еще в Авале не был.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
был сегодня в Авале, забрал наконец свои 100 грн от Короны.
писанины много, перевод сам заполнял, а так - конечно же приятно:)
кстати еще 2 раза играл в прошлом месяце - не выиграл.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Сьогодні отримав 7 флешок (4гб) і невелику дорожню сумку від кемела, раніше 4 сумки для дисків. Класна була акція осінню.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Ні, кілька собі + родичам також потрібні такі дрібниці. От коли буде наступна роздача мобільних грошей на кілька десятків тисяч, тоді в маркет.

• Like
Реакції: Alex

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
http://koronapromo.com.ua/
Знову корона. Кому там щастить - можете пограти.
Мені з крафтфудзом не щастить. По всіх їхніх акціях, я тільки кілька разів вигравав гроші на мобільний і тільки в люксових чіпсах
Кілька років назад вичисляв ці періоди, вводив коди вночі - все марно, З короною захоплюватись не буду, Буде код - відправлю, не буде - не біда.

Місто
dn
Набор «Київстар. Мобільний Інтернет» в твиттере

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
http://koronapromo.com.ua/
Знову корона. Кому там щастить - можете пограти.
Мені з крафтфудзом не щастить. По всіх їхніх акціях, я тільки кілька разів вигравав гроші на мобільний і тільки в люксових чіпсах
Кілька років назад вичисляв ці періоди, вводив коди вночі - все марно, З короною захоплюватись не буду, Буде код - відправлю, не буде - не біда.

Ура:) А мне везёт с Короной, как раз возвращаю деньги потраченные тогда на шоколадки:D

Місто
Kiev
Телефон
Motorola xt 910
1.блютуз гарнитуру в Нокия кард
2.50 грн в бутылке Славутича

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хто хоче спробувати свого щастя на честері, але ще не зареєстрований і зареєструється по моєму запрошенню, завантажить копію паспорта - отримає від мене 3 коди честера.
Копії не дійсних паспортів, паспорти з фотошопу можете не завантажувати, так як ці копії відправляються в паспортні столи за місцем видачі паспорту, там їх перевіряють і підпрерджують дійсність чи недійсність паспорта.

com

Заблокирован
Місто
Львів
Выиграл торт на троих в спортивных соревнованиях - эстафета - ходьба на ходулях, кажется 3*50 метров или по 100 м - не помню. Очень давно. Я в детстве много ходил на ходулях, а тут такой случай подвернулся.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Открыл только что Колу, а там бутылочка :'D

А тепер знайди де її поміняти. В мене їх вже 11, а там де їх повинні міняти (список на сайті і плакат в магазині про обмін) відмовляються це робити.

Добавлено через 7 минут
Чому б не дати посилання, чи то і так всі мають знати що то за акція?
Ось лінк http://www.mychesterfield.com.ua/
Якщо хочеш 3 коди - скинь мені свою електрону адресу, по якій будеш реєструватись - відправлю запрошення.

Останнє редагування:
Зверху