Юридична консультація

Місто
Kyiv
А це вже без різниці - Ви, як винуватець ДТП, в категоричній формі відмовилися навіть від обговорення питання компенсації, чим нанесли тяжку моральну травму, зруйнувавши в її очах фундаментальні цінності - поняття справедливості та гідності, що призвело до втрати довіри до людей та світу, фізичної самоізоляції, нервових зривів та гіпертонічних кризів(довідки від лікаря та жеку додаються)...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А це вже без різниці - Ви, як винуватець ДТП, в категоричній формі відмовилися навіть від обговорення питання компенсації, чим нанесли тяжку моральну травму, зруйнувавши в її очах фундаментальні цінності - поняття справедливості та гідності, що призвело до втрати довіри до людей та світу, фізичної самоізоляції, нервових зривів та гіпертонічних кризів(довідки від лікаря та жеку додаються)...
Я не знаю, як у кого, але особисто я знаходжусь в шоці від таких приколів зі страховими компаніями. Вважав, що страховка повинна покрити все в межах страхової суми. А тут, як виявляється, куча нюансів, від яких у виграші тільки страхова

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
Я не знаю, як у кого, але особисто я знаходжусь в шоці від таких приколів зі страховими компаніями. Вважав, що страховка повинна покрити все в межах страхової суми. А тут, як виявляється, куча нюансів, від яких у виграші тільки страхова
і це при тому, що за поліс хочу заплатити 3 копійки)))за яку сцму ти купив поліс той? подякуй, що хоч за ті ±600₴ ск заплатила за тебе аж 75к₴ і тобі не прийдеттся платити з власної кишені усі 136к₴. це не прикол ск, а законодавство таке. проте і на той час в норм ск були долаткові договори за ±500₴, які покривали знос;)

за новим Законом вже майже, як ти і думав, але ціна полісів ще буде зростати

Останнє редагування:
Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Знайдіть у своєму місті юрфірму та відвідайте автофахівця з цього приводу для первинної консультації. Це не буде коштувати вам всіх грошей, проте вже зможете передбачити можливі наслідки. І не слухайте "місцевих фахівців" бо щас вам баснями про моральну шкоду настращають. Яке відношення моральної шкоди має та жіночка, яка ніякого відношення до того ДТП і не мала ? Моральну шкоду ще потрібно обгрунтовати, додати з цього приводу витрати,а не так щось надумав собі енну суму копійок.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Андрюх@dp.ua, я так розумію ви особисто не були присутні на експертизі двох автокомісарів від страхових,коли всі ці пошкодження вносились для підрахунку ? А даремно... то тоді вже берить офіційні розрахунки із цифірками та гойда до юриків, якщо немає бажання займатись, то тоді просто сплатить. Ну тут теж потрібно мабуть все це в розписці вказати - що, за що, про що і як...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, я так розумію ви особисто не були присутні на експертизі двох автокомісарів від страхових,коли всі ці пошкодження вносились для підрахунку ? А даремно... то тоді вже берить офіційні розрахунки із цифірками та гойда до юриків, якщо немає бажання займатись, то тоді просто сплатить. Ну тут теж потрібно мабуть все це в розписці вказати - що, за що, про що і як...
Ні, не був. Був впевнений, що страховки на все вистачить

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
А вони навпаки.....раз не прийшов на побачення,значить не ціково, то давай йому за обопільною згодою сторін, випишемо чек на 136к.
А франшиза у вас, яка в страхівкє вказана? Які страховики задіяні?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
франшиза у вас, яка в страхівкє вказана?
Нульова

Які страховики задіяні?
У мене була АльфаГарант, вже ліквідована. З тієї сторони не знаю.

Так мене ж повинні були якось запросити на це дійство?

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Взагалі то да.
Але там нюансів може вистачати: хто подавав заяву про страхвипадок, коли ліквідували вашу страхову.

АльфаГарант, вже ліквідована.
ай-яЯ с доками можуть виникнути складнощі. Тому краще йдіть до автоюрика.

Місто
kiev
може тут як раз проблема повязана з ліквіжацією страховоі? ну типу тимчасова адміністрація вирішила грошей зберегти

Зверху