Юридична консультація

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
А це вже без різниці - Ви, як винуватець ДТП, в категоричній формі відмовилися навіть від обговорення питання компенсації, чим нанесли тяжку моральну травму, зруйнувавши в її очах фундаментальні цінності - поняття справедливості та гідності, що призвело до втрати довіри до людей та світу, фізичної самоізоляції, нервових зривів та гіпертонічних кризів(довідки від лікаря та жеку додаються)...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А це вже без різниці - Ви, як винуватець ДТП, в категоричній формі відмовилися навіть від обговорення питання компенсації, чим нанесли тяжку моральну травму, зруйнувавши в її очах фундаментальні цінності - поняття справедливості та гідності, що призвело до втрати довіри до людей та світу, фізичної самоізоляції, нервових зривів та гіпертонічних кризів(довідки від лікаря та жеку додаються)...
Я не знаю, як у кого, але особисто я знаходжусь в шоці від таких приколів зі страховими компаніями. Вважав, що страховка повинна покрити все в межах страхової суми. А тут, як виявляється, куча нюансів, від яких у виграші тільки страхова

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
Я не знаю, як у кого, але особисто я знаходжусь в шоці від таких приколів зі страховими компаніями. Вважав, що страховка повинна покрити все в межах страхової суми. А тут, як виявляється, куча нюансів, від яких у виграші тільки страхова
і це при тому, що за поліс хочу заплатити 3 копійки)))за яку сцму ти купив поліс той? подякуй, що хоч за ті ±600₴ ск заплатила за тебе аж 75к₴ і тобі не прийдеттся платити з власної кишені усі 136к₴. це не прикол ск, а законодавство таке. проте і на той час в норм ск були долаткові договори за ±500₴, які покривали знос;)

за новим Законом вже майже, як ти і думав, але ціна полісів ще буде зростати

Останнє редагування:
Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Знайдіть у своєму місті юрфірму та відвідайте автофахівця з цього приводу для первинної консультації. Це не буде коштувати вам всіх грошей, проте вже зможете передбачити можливі наслідки. І не слухайте "місцевих фахівців" бо щас вам баснями про моральну шкоду настращають. Яке відношення моральної шкоди має та жіночка, яка ніякого відношення до того ДТП і не мала ? Моральну шкоду ще потрібно обгрунтовати, додати з цього приводу витрати,а не так щось надумав собі енну суму копійок.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Андрюх@dp.ua, я так розумію ви особисто не були присутні на експертизі двох автокомісарів від страхових,коли всі ці пошкодження вносились для підрахунку ? А даремно... то тоді вже берить офіційні розрахунки із цифірками та гойда до юриків, якщо немає бажання займатись, то тоді просто сплатить. Ну тут теж потрібно мабуть все це в розписці вказати - що, за що, про що і як...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, я так розумію ви особисто не були присутні на експертизі двох автокомісарів від страхових,коли всі ці пошкодження вносились для підрахунку ? А даремно... то тоді вже берить офіційні розрахунки із цифірками та гойда до юриків, якщо немає бажання займатись, то тоді просто сплатить. Ну тут теж потрібно мабуть все це в розписці вказати - що, за що, про що і як...
Ні, не був. Був впевнений, що страховки на все вистачить

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
А вони навпаки.....раз не прийшов на побачення,значить не ціково, то давай йому за обопільною згодою сторін, випишемо чек на 136к.
А франшиза у вас, яка в страхівкє вказана? Які страховики задіяні?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
франшиза у вас, яка в страхівкє вказана?
Нульова

Які страховики задіяні?
У мене була АльфаГарант, вже ліквідована. З тієї сторони не знаю.

Так мене ж повинні були якось запросити на це дійство?

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Взагалі то да.
Але там нюансів може вистачати: хто подавав заяву про страхвипадок, коли ліквідували вашу страхову.

АльфаГарант, вже ліквідована.
ай-яЯ с доками можуть виникнути складнощі. Тому краще йдіть до автоюрика.

Місто
kiev
може тут як раз проблема повязана з ліквіжацією страховоі? ну типу тимчасова адміністрація вирішила грошей зберегти

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Підкажіть будь ласка чи є різниця між просто фізична особа і фоп.
Фізична особа — це просто людина як учасник цивільних відносин. ФОП — це додатковий юридичний статус, який пов'язано із правом фізичної особи на зайняття підприємницькою діяльністю без утворення юридичної особи. ФОП не втрачає статусу фізичної особи у цивільному обороті.

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Чому це запитув.Тому що при оплаті онлайн покупки в інтернет маркеті вказав,тобто заплатив як фізична особа.І там зявилисись деякі нюанси потім.Я так думаю що вони трактують це як типу фоп..

Місто
Одесса
sanyo, какие могли появиться нюансы ?
И как они это могут трактовать как фоп?
если человек - покупатель, что-то купил как физ лицо, то магазин никак не может вдруг решить что покупатель был фопом

Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 9
Якщо сплачували з ФОП-рахунку, то купив ФОП. І так, тут можуть бути (і будуть) нюанси, якщо продавець також ФОП.

Місто
Одесса
Rucha, ну это понятно, что если купил со счета фоп, то купил фоп
Но изначально этого не было указано

Зверху