А, мені прочиталосьшкода живе пиво псувати спеціями і нагрівом
як прогрівочне коло перед стартом потужної гонкискуштував до підігріву
А разве данный "Карлсберг" - это не "Оболонь"?взял 3 банки калсберг по акции 29грн с копейками, такое... что оболонь что это))))) на вкус почти однакове..
Что это за акция такая? Как-то совсем и не акция. В сильпо было по 20 на прошлой неделе.взял 3 банки калсберг по акции 29грн с копейками
А хрен его знает, у нас без акции вроде 37-41 коштуе, (синяя банка экспорт)поэтому взял дешевле значит акцияЧто это за акция такая? Как-то совсем и не акция. В сильпо было по 20 на прошлой неделе.взял 3 банки калсберг по акции 29грн с копейками
Теж брав по 19,99999.. Пиво ніяке. Після нього Опілля пив вже з насолодою)В сильпо было по 20 на прошлой неделе.
тільки попробуватиБеріть йому велику упаковку. Меньше буде сварити.
от пива будет стоять криво.Беріть йому велику упаковку
Главное стоять, а криво или прямо, в нашем возрасте уже неважно..от пива будет стоять криво.
cat, щось не працює лінка
У нас немаєcat, а хіба його в сільпах його нема? чи там дорожче?
Не знаю, я щойно бачу напис хайнекен - від разу відвертає від нього.
До речі, був у музеї заводу, колись популярного в Польщі, пива Żywiec. В рамках білету є дегустація, але просто наливають звичайне розливне пиво - так не цікаво. А знаходиться містечко на межі з Чехією та Словаччиною. Збудував завод один із молодих Габсбургів, а пивоварів запрошував із Чехії. У музеї цікава лише інтерактивність: як колись виглядали ятки з пивом, пивні вагони, реклами. Для дітей - прикольно, є боулінг. Інші їхні смаки не скуштуєш (теж мені музей пива), певно за ними треба було йти в окремий ресторан, але ми були не голодні й поспішали в інше містечко. Якщо буде цікаво - додам фото.