Яке пиво ви полюбляєте?

Какого производителя украинского пива Вы предпочитаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    647

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Епідемія китайського коронавірусу Covid-19 відбила бажання пити мексиканське пиво Corona у понад третині американців з-поміж тих, що п’ють пиво.
Про це йдеться у прес-релізі компанії 5W Public Relations, яка проводила телефонне опитування у США.
Результати опитування майже 750 американців віком від 21 року проводилося наприкінці лютого, воно показало, що 38% респондентів, які п’ють пиво, за жодних обставин не готові зараз купити пиво Corona.
Водночас лише 4% з тих, хто зазвичай п’є Corona, заявили про відмову від бренду, а 14% з цієї категорії не замовлятимуть пиво мексиканського бренду у громадських місцях.
16% з тих, хто п’є пиво, зізнались, що вони спантеличені тим, чи пов’язаний коронавірус з пивом Corona.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Прямо как у Винника: "И есть и пить им не хотелось...:feel:"
Маразм с коронавирусом крепчает. И чем дальше, тем меньше людей разбираются в методах инфицирования.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Епідемія китайського коронавірусу Covid-19 відбила бажання пити мексиканське пиво Corona у понад третині американців з-поміж тих, що п’ють пиво.
А в АТБ сейчас акция -19.50 бутылка. Если еще с лаймом, вообще приятно.

Місто
Киев
Тело пустое и водянистое. Охмеленное, чувствуется горчинка. Солод не выражен. Кукуруза в рецептуре должна привносить мягкость, а добавила водянистости. Обычный лагер с горчинкой. Банальный масс-маркет, ничего особенного. Хотя и ожиданий особых тоже не было.))

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Неплохое пиво

Poison2029

Заблокований
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Колись, коли я ще був студентом, СІЧ мені дуже подобалось.
Тогда оно ещё было запорожским.
А теперь делается в Лисичанске. И вкус похож, но не тот. Появился какой-то сладковатый привкус (как от кукурузы, или патоки, хз)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Колись, коли я ще був студентом, СІЧ мені дуже подобалось.
Тогда оно ещё было запорожским.
А теперь делается в Лисичанске. И вкус похож, но не тот. Появился какой-то сладковатый привкус (как от кукурузы, или патоки, хз)
немного есть в медовом а в первом - нет

Місто
Киев
Появился какой-то сладковатый привкус (как от кукурузы, или патоки, хз)
Сладость же не обязательно только патокой. Судя по этикетке, там достаточной высокая "плотность" и не зашкаливающий алкоголь. Да и пиво не настолько массовое. Могли просто поиграть температурными паузами при затирании солода. Но всю правду знает только технолог))

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
мальтозна патока?
мальтоза сброжується на 100%, солодкий (солодовий) смак робиться полісахаридами (в більшості випадків, паузами при затиранні) або лактозою (в сортах типу молочного стаута)

Зверху