Яке пиво ви полюбляєте?

Какого производителя украинского пива Вы предпочитаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    647
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Вот такое, очень даже понравилось

Вкладення

• IMG_20210404_230049.jpg
    IMG_20210404_230049.jpg
    583.2 КБ · Перегляди: 24
  • Like
Реакції: idea
Місто
Бровари (Київ.обл.)
Телефон
Samsung galaxy a10s
Bierbrauer В Bronze. Живе напівтемне фільтроване непастеризоване.
Приємне на смак.

Вкладення

• 20210420_210323_mfnr.jpg
    20210420_210323_mfnr.jpg
    240.6 КБ · Перегляди: 25

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Bierbrauer В Bronze. Живе напівтемне фільтроване непастеризоване.
Приємне на смак.
То что продается у нас в АТБ сильно посредственное на вкус. Отдает старой, затхлой, не мытой кегой с подкисшими дрожжами на дне..

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Паук, люблю полтавское пиво. Жаль, до наших краев не все сорта доезжают. Ячменный колос, Бочковое - мои любимые.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Паук, А почему не видно нашего человека с РЭДа на заводе :unsure: , или ты там засекречен;).

Місто
Київська обл.
Телефон
moto g84

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Sashkent я с ними (не у них, а с ними) работал... в... 2009-2010 годах
Они солод покупали вагонами, хмель фурами, иногда ферменты покупали, ну и сахар, ячмень, пшеницу, рис. Мне главбух с главным инженером экскурсию проводили по предприятию, общение было очень интересным.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Мені єдине пиво, яке реально смакує, – рідне тернопільське Опілля (світле Корифей – улюблене; ще Пшеничне дуже добре). Справді натуральне пиво. Живу якраз перед пивзаводом, часто в повітрі витає такий класний запах свіжого хмелю, подібний до хліба, ммм...
Друге місце я б відвів пиву від Першої Приватної Броварні, хоча Опілля значно краще, тут навіть порівняння нема. Все решта, що не пробував, – як на мене, шмордяк останній. Особлива гидота – Львівське і Чергнігівське.
Хоча не знаю, яка ситуація зараз, бо вже як роки два не споживаю пива регулярно (хіба кілька разів на рік влітку із друзями, і на тому все) :)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
но это ж не повод чтоб не поумничать ))) Для красного словца можно и не такое сказать :)

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Woffka, неплохо, но литовскому (из АТБ) Livu уступает по вкусу, как по мне. И мне Чайка черноморская все время попадается с кукурузой - ну вот не нравится мне ее привкус. А так вполне ничего. Да еще за смешные деньги.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Спробував сьогодні..

ORIGINAL: Світле, витримане дріжджове ячмінне пиво, нефільтроване, з м’яким солодкуватим ароматом хмелю та солодовим післясмаком низовогобродіння. https://bierwelle.com/category/beer/

як на мене Умань Waissburg Lager краще. :unsure:

Місто
Харьков
Как же хочется сейчас холодненького пивка, кружечек так 8-10 да рыбки плотвички с икоркой или щучки, судачка, аж слюни текут... вот только пока нужно воздержаться, пока болею ни капельки нельзя:cry:

Зверху