Яке пиво ви полюбляєте?

Какого производителя украинского пива Вы предпочитаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    645
Місто
Odesа
happy_stone, это уже тогда какое то противопоказание вообще по пиву, если после 0,5 болит голова
Зачем тогда себя мучать и пить

@magodzec,я большепива чем 5 бокалов не выпиваю даже за большой промежуток времени, я уже и вкуса не чувствую, и бегать в сортир задалбывают.
Есть друзья что пьют по 5-6 литров за вечер. Но я такое не понимаю. А им норм. И тоже не болит голова 😁

Но пиво вообще тяжёлое для головы в больших количествах, после водки легче

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
@happy_stone, это уже тогда какое то противопоказание вообще по пиву, если после 0,5 болит голова
Питання лише по "Чернігівському". Останнім часом беру 1л Litovel'у на розлив - але потім заміри а/т не проводжу, щоб не засмучуватись:D
Зачем тогда себя мучать и пить
Поки що живу в Україні.
c03e36b86a3f16d7f9adfe11f99cca2f.jpg
Треба хоча б телеграм знести з телефону для початку кидання алко-звички.

Місто
Львів
пьют по 5-6 литров за вечер
:oops: :dash1: То вже не прості люди а кіборги, профі!:ROFLMAO:

Я не розумію у чому сенс заливання у себе такої кількості пива? Від нього ж п'янієш лише до певного ступіню, а потім починає просто виводитися, скільки більше не заливай. В кінці получається що голова тупа, а організм перевантажений.

Місто
Odesа
happy_stone, а всякие хайнекены?
Я как то брал по акции пару бутылок, вроде норм пошли
magodzec, я тоже не понимаю смысла этого

Ну даже под креветки и так далее, ну 3-4 бокала обычно норм
Но есть вот и такие люди

Місто
Полтава
Колись в юності пішли з дівчатами на річку, дві трилітрових банки пива, да скляні, тоді ще пет пляшок не було, і от поки дівчата купались ми одну банку надпили і пляшку горілки туди, ото пиво було.

Місто
Киев
Колись в юності пішли з дівчатами на річку, дві трилітрових банки пива, да скляні, тоді ще пет пляшок не було, і от поки дівчата купались ми одну банку надпили і пляшку горілки туди, ото пиво було.
Вертолёты 🚁 рыгалеты ?)

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Если выпить любого норм пива 4-5 бокалов, болеть точно не должно ничего
Каких бокалов? Бокал бокалу рознь, есть 0.33, 0.5, 1л бокалы. :)
Моя безопасная доза, после которой я уже через час буду трезвый - это 0.7-1л (если до 5% алкоголя в пиве). Если большее кол-во, или процентаж алкоголя выше, то отходить буду дольше, с головными болями и сопутствующими симптомами.

Місто
Полтава
Вертолёты 🚁 рыгалеты ?)
Ні все ок, просто дівчата не розуміли чому їм весело а ми всраку.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
@happy_stone, а всякие хайнекены?
Я как то брал по акции пару бутылок, вроде норм пошли
Heineken а також всі інші, що наче робляться по ліцензії (по типу Kronenbourg, Stella..) - стараюсь купувати в банці або скляній пляшці і теж по мінімуму вживати (хіба що під час відпустки на озері міг випити 3-4шт. по 0,5 протягом дня). То наче без проблем явних. Принаймні, відхилення тонометр показує в межах похибки.

Місто
Львів
Heineken а також всі інші, що наче робляться по ліцензії (по типу Kronenbourg, Stella..
Я щось зовсім слабо розумію чому нарід за тими ліцензованими марками пропадає? Для мене вони якісь всі на один смак, ще й водянисті...

Місто
Жовті Води
Смак пива ,ще залежить від умов зберігання, коли воно стоїть десь на складах під сонцем, або у жарі , то звичайно і смак буде гірший.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
..Замолоду - 6 х 0.5 була норма. Зараз - класична пінта, і шабаш. Фізично можу випити і літр, і півтора - але вже ніякого задоволення, ще й тупо болить "кумпол". І - улюблений для мене градус це 4,2-4,3; все, що міцніше 4,5°, намагаюся не вживати. Років з 30 тому - тоді да, усілякі баночні "йорші" типа "Білий ведмідь" або "Амстердам" аж бігом. Зараз - тпру, стара коняко...

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
А сколько вы пьете, что голова болеть начинает и давление ?
Чисто интересно
У меня после пива голова болела, наверно ещё когда мы пили дешевое в полторашках студентами
Если выпить любого норм пива 4-5 бокалов, болеть точно не должно ничего
Покупаю литрушку. Студентами мы покупали ящиками по 0,5л - другого просто не существовало. Потом ещё гонцов засылали....... Но это было 40 лет назад!!!
У меня голова болит от консервантов в фасованном пиве. Вот, например, от 0,25л коньячку (или разбавленной "Пшеничной слезы" 96) всё нормально.

Місто
Львів
Замолоду - 6 х 0.5 була норма
Років 20 тому, коли мені було біля 40-ка, знайомий, років на 5-8 молодший за мене, щодня, роками без жодних перерв, випивав ввечері 6 x 0.5 банок Оболонь Преміум 5%, жовтої такої.

Потім наші шляхи розішлися і через три роки випадково його зустрів, кажу, - Міша, по пиву? Ні, - відповів, - лікарі заборонили. Підшлункова накрилася, печінка теж ледве жевріє.
Це в 35-38 років так затятого пивомана накрило.

Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 9
В кого від пляшки пива болить голова чи ще щось - раджу перевіритись у лікаря, бо то не є нормою.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Rucha, перевірено давно. Але моя сімейна доктор (теж 60+) обожнює сигарети, каву та коньяк. Усе те, що вона повинна забороняти. :cool:

Зверху