списокМені теж дає тільки на SIP. А який пристрій краще придбати для SIP, щоб до нього під`єднати домашній радіотелефон?
у меня
Panasonic KX-TGP600RUB
у родителей
списокМені теж дає тільки на SIP. А який пристрій краще придбати для SIP, щоб до нього під`єднати домашній радіотелефон?
Отаке візьми, й буде тебе щастя майже нашару.. Мій номер в говно-совок йде, доведеться про нього забути...Мені теж дає тільки на SIP. А який пристрій краще придбати для SIP, щоб до нього під`єднати домашній радіотелефон?
Недавно брал дешевый Linksys SPA2102, отлично зашлоМені теж дає тільки на SIP. А який пристрій краще придбати для SIP, щоб до нього під`єднати домашній радіотелефон?
Я собі такий взяв: VOIP шлюз 2 SIP порта V2 протокол интернет-телефона речевой адаптер с сетевым кабелем для Linksys PAP2TМені теж дає тільки на SIP. А який пристрій краще придбати для SIP, щоб до нього під`єднати домашній радіотелефон?
Дякую, але для домашнього користування трохи дорогувато. Десь годину назад був у Житомирі, взяв з тої об`яви що Maxxx порекомендував у людини Грандстріма 502, приїду буду налаштовувати. Якщо треба, покористуюсь декілька днів та можу сказати чи треба дорожчу залізяку, чи ця буде не гірше за CDMA стаціонарного шлюза.Cisco ATA 186.
Ні, це добра ціна. Дякую за рекомендацію.придбав його за 250 грн. - це для Вас дорого?
Придбав я цього грандстріма, всі що побачив налаштування в гуглі продивився, прошивка в нього остання. Колупався з ним більш півдня та є питання. Не можу зрозуміти, чи щось треба налаштовувати його якось, чи він глючить, чи в мене інтернет йому не подобається (сірий IP)? Проблєма в тому, що все робить декілька хвилин коли перезавантажу, потім неможливо на нього прийняти виклик та іноді неможливо зробити вихідний виклик. Перезавантажу, іноді працює деякий час, іноді відразу не хоче, постоїть хвилин 10, знову працює. З шлюзом сіповським вперше стикаюся, прошу підказати в чому може бути проблєма?Отаке візьми, й буде тебе щастя майже нашару
Знайди в налаштуваннях галку "keep alive", зазвичай це допомогає.сіповським вперше стикаюся, прошу підказати в чому може бути проблєма?
Дякую. СпробуюЗнайди в налаштуваннях галку "keep alive", зазвичай це допомогає.
Маю 2 шлюзи: один новий, другий старий, обидва працюють справно і стабільно. Жодних застережень на них не написано.Це у всіх шлюзів таке, чи тільки в застарілих? Чи є шлюзи, які гарантовано та якісно працюють на вхідний та вихідний виклик, так само як телефонні шлюзи щоб не пропускати особливо вхідні виклики?
Потестував вже декілька днів, все дуже гарно працює: якість голосу відмінна, дозвон миттєвий, годинник сам налаштовується в домашньому радіотелефоні. Але лишається маленька ложка дьогтю. Якщо висмикую інтернет із wan-порта та знову його вставляю, після цього пропадає можливість прийняти або здійснити дзвінок поки не вимкнути та знов вімкнути живлення пристрою Grandstream HT502. Може є який-небудь спосіб зробити щоб відновлювався зв'язок після зникнення та відновлення інтернету?"keep alive"сіповським вперше стикаюся, прошу підказати в чому може бути проблєма?
Автоматом зазвичай підбирає. У ІТ g729, УТК uLaw, aLaw.А разве поддерживаемые кодеки не важны?