Як доїхати?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
А як зараз найкраще їхати Київ-Дніпро?
Я їхав Бориспіль-Полтава-Красноград-Дніпро. В цілому дуже й дуже норм. За невеликими винятками. Що правда я їхав на Павлоград після виїзду на М30. Якщо їхати саме в Дніпро, ще й на правий берег, то можливо є й більш короткі маршрути.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Судя по отзывам, уже сделали дорогу через Смелу-Знаменку. Но она везде практически однополосная. Но и трафика не так много.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я їхав Бориспіль-Полтава-Красноград-Дніпро.
Коли я там їздив в жовтні, то від Карловки до М29 був армагедєц, та й сама М29 - жахлива пральна дошка.
Я їздив в середині листопада. Так, там кусочок не дуже. Але я б не сказав, що "армагедєц". Нормальна фіговєнька українська дорога, без екстремальних ямок чи напливів ).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Нормальна фіговєнька українська дорога, без екстремальних ямок чи напливів ).
o_O

Шкода, що така дорога для тебе є нормальною.
Років з п'ять тому така дорога будь де за межами Києва така дорога взагалі вважалась би хорошою ;)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Років з п'ять тому така дорога будь де за межами Києва така дорога взагалі вважалась би хорошою ;)
Київ-Чоп, Київ-Ковель такими не були. Та сама М29 була значно кращою.
А Дніпро - Кривий Ріг? Кривий Ріг - Миколаїв? Дніпро - Нікополь? П'ятихатки - Кропивницький? І я може ще довго перелічувати національні траси (не регіональні) по яким їхати було взагалі не можливо. ;-)

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Национальные... Тут международная Одесса-Рени до 2018 была вообще никакая, 300 км по 7-8 часов ехали. А это единственная автодорога, соединяющая Бессарабию с остальной Украиной...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У кожного свій власний досвід. Я не заперечую, що в залежності від регіона різна якість автодоріг. Я лиш зауважив, що мені дуже шкода, що ви такі дороги вважаєте нормальними.
Дороги Львівщини мене розбалували.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Дороги Львіщини першими стали до порядку приводити, того Вас там і розбалували. А решта країни, окрім певних ділянок, нормальних доріг і не бачила. Ще зимою 18го траса Київ-Одеса місцями була така, що я перевалювався крізь ями на 1 передачі. Черкаська область була такий жах, що навіть 15 літню машину було жалко, їздив поїздом.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
У кожного свій власний досвід. Я не заперечую, що в залежності від регіона різна якість автодоріг. Я лиш зауважив, що мені дуже шкода, що ви такі дороги вважаєте нормальними.
Дороги Львівщини мене розбалували.
Якщо ти уважно читав, то я написав "нормальна фіговєнька". Це не дорівнює "нормальна". Це дорівнює "нормальна серед фіговєнькіх". І нижче пояснив: "без екстремальних ямок і напливів". Відчуваєш різницю між тим, що я написав і "нормальна дорога", як це зрозумів ти? )

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Menwyy

все четко
Місто
Киев
Телефон
Nokia E72
Предстоит в скором времени ехать из киева до яремче. Какой дорогой посоветуете ехать?

Вейз норовит по м06 через Житомир, Хмельницкий и Черновцы, а гугл карты ведут через Белую церковь, Винница, Хмельницкий, Коломыя.

Кто недавно ездил, что лучше выбрать?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Київ-Рівне-Львів-Рогатин-Франик-Тисменчани-Яремче

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Только никаких Житомир-Хмельницкий, там долгострой моста через жд.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Чем примечателен именно этот маршрут?
Тем, что при бОльшем километраже, потратишь меньше времени на дорогу. Сейчас это самый лучший маршрут по качеству дороги с Киева (или через Киев).
Все остальные попытки "срезать" или поехать альтернативой - от лукавого. В Карпаты ездим не один год.

По отзывам, сейчас на Рівненщині М04 М06 фурами активно разрушается правый ряд (где есть четырехполоска) и портится там, где двухполоска - нужно внимательно ехать.

Останнє редагування:
Зверху